CELEBRITIES

Οι Αμερικάνοι celebrities γιόρτασαν το Thanksgiving και μοίρασαν «ευχαριστίες»


Τόνια Τζάφερη

25 Νοεμβρίου 2022

Οι Αμερικάνοι celebrities γιόρτασαν το Thanksgiving και μοίρασαν «ευχαριστίες»
@Jimmykimmel
Οι διάσημοι Αμερικάνοι που έφαγαν γαλοπούλα και μίλησαν για όλα όσα είναι ευγνώμωνες - Από την Kim Kardashian έως και τον Michael Douglas, το Hollywood γιόρτασε την ημέρα των Ευχαριστιών

Χτες, Πέμπτη, ήταν μία από τις μεγαλύτερες γιορτές στις ΗΠΑ, η Ημέρα των Ευχαριστιών, το γνωστό και ως Thanksgiving. Η μέρα αυτή αποτελεί την κατάλληλη ευκαιρία για να βρεθούν μαζί όλα τα μέλη της οικογένειας και να απολαύσουν ένα δείπνο, σταρ του οποίου είναι φυσικά η γαλοπούλα. Κεντρικό κομμάτι της γιορτής είναι, όπως λέει και το όνομά της, οι ευχαριστίες: δηλαδή κάθε μέρος της οικογένειας μοιράζεται ανοιχτά όλα εκείνα για τα οποία νιώθει ευγνώμων.

Οι celebrities γιόρτασαν και φέτος το Thanksgiving και μοιράστηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τις γαλοπούλες τους, τα γεμάτα τραπέζια τους και ό,τι άλλο έκαναν εκείνη τη μέρα. Φυσικά την αρχή έκανε το Προεδρικό ζευγάρι, Joe και Jill Biden, οι οποίοι εμφανίστηκαν στην αυλή του Λευκού Οίκου παρέα με την γαλοπούλα που είχε την τύχη να λάβει φέτος τη χάρη από τον Πρόεδρο και να μην βρεθεί ανάσκελα σε κάποιο δείπνο -όπως ορίζει το αμερικανικό έθιμο.

Joe και Jill Biden

The Οbamas

Από το ένα προεδρικό ζευγάρι πάμε στο άλλο, με τον Barack να κάνει ένα flashback στα καθιερωμένα thanksgiving αστεία του και να μοιράζεται μια εικόνα από συσσίτιο, ενώ η Michelle δημοσίευσε μια οικογενειακή φωτογραφία, θέλοντας να δηλώσει πόσο ευγνώμων είναι για την οικογένειά της.

Jimmy Kimmel

Ο γνωστός παρουσιαστής έδειξε και εκείνος την καθιερωμένη γαλοπούλα για το Thanksgiving και δεν παρέβλεψε να προσκαλέσει το κοινό να ενισχύσει τους ανθρώπους που βρίσκονται σε ανάγκη και δεν μπορούν να ζήσουν παρόμοιες όμορφες οικογενειακές στιγμές.

Millie Bobby Brown

Η πρωταγωνίστρια του “Stranger Things”, γιόρτασε κάπως διαφορετικά την χθεσινή ημέρα, αφού αντί για κάποιο οικογενειακό και cozy δείπνο, απολαμβάνει εξωτικές διακοπές παρέα με το αγόρι της, ενώ δημοσίευσε και ένα βίντεο μαζί του, προσθέτοντας το πόσο ευγνώμων είναι για εκείνον.

Michael Douglas / Catherine Jeta Jones

H οικογένεια του Douglas, ήταν επίσης μια από εκείνες που δεν γιόρτασε την ημέρα των Ευχαριστιών με τον σύνηθες τρόπο. Όπως έγραψε η Catherine Ζeta Jones, εξαιτίας επαγγελματικών υποχρεώσεων, δεν είχαν κάποιο δείπνο με γαλοπούλα, ωστόσο ήταν ιδιαίτερα ευγνώμων για την υγεία και την ευτυχία της οικογένειάς της.

Kim Kardashian

Πρόσωπο της ημέρας ήταν και η Kim, η οποία προκάλεσε αντιδράσεις αφού γιόρτασε την ημέρα του Thanksgiving, παρέα με τον πρώην σύζυγο της αδερφής της Khloé, Tristan Thompson.

Bebe Rexha

H Bebe Rexha από την άλλη, εξαιτίας των επαγγελματικών της υποχρεώσεων δεν κατάφερε να βρεθεί σε οικογενειακό τραπέζι. Αντιθέτως, προετοιμαζόταν για μια παράσταση, και δημοσίευσε το βίντεο από τις πρόβες της την ημέρα των ευχαριστιών.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.