CELEBRITIES

Η Nicole Kidman έδωσε 100.000$ σε φιλανθρωπική δημοπρασία για ένα καπέλο του Hugh Jackman


JTeam

30 Νοεμβρίου 2022

Η Nicole Kidman έδωσε 100.000$ σε φιλανθρωπική δημοπρασία για ένα καπέλο του Hugh Jackman
Splash News
Η δημοπρασία έγινε μετά την παράσταση του μιούζικαλ "The Music Man", προκειμένου τα έσοδα να διατεθούν στην οργάνωση Broadway Cares/Equity Fights Aids

Η εμφάνιση της Nicole Kidman ήταν μία από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις στο Broadway, κυρίως επειδή έκανε κάτι φανταστικό. Έκανε προσφορά 100.000 δολαρίων για ένα καπέλο του Hugh Jackman, υπογεγραμμένο από τον ηθοποιό.

Η δημοπρασία έγινε μετά την παράσταση του μιούζικαλ "The Music Man", προκειμένου τα έσοδα να διατεθούν στην οργάνωση Broadway Cares/Equity Fights Aids. Ξαφνικά, ακούστηκε η Kidman να λέει «100.000 δολάρια», κάνοντας την προσφορά της για το καπέλο του Jackman.

«Είναι η Νικόλ Κίντμαν!», άρχισε να λέει ο κόσμος όταν γύρισε και είδε την star, ενώ σηκώθηκαν και την χειροκροτούσαν. Η ηθοποιός πλησίασε τη σκηνή και αγκάλιασε τον συνάδελφό της, ο οποίος λίγα δευτερόλεπτα αργότερα αστειεύτηκε: «Nic, για να είμαστε ξεκάθαροι, δεν είναι δολάρια Αυστραλίας. Σας αγαπώ. Αγαπώ το Broadway. Και αγαπώ αυτό που κάνουν, το Broadway Cares, αλλά θέλω επίσης να πω ότι αυτή η παράσταση είναι εξαιρετική», είπε η αγαπημένη ηθοποιός.

Στη συνέχεια, ο Jackman είπε για εκείνη: «Την γνωρίζω εδώ και σχεδόν 30 χρόνια. Έχω δουλέψει μαζί της. Μπορώ να σας πω ότι αυτό δεν αποτελεί έκπληξη για μένα. Είναι μία από τις πιο γενναιόδωρες ψυχές που γνωρίζω. Είσαι ένας υπέροχος άνθρωπος. Σε αγαπώ. Και σε ευχαριστώ για τη γενναιοδωρία σου».

Το "The Music Man" είναι η μεγαλύτερη επιτυχία της χρονιάς στο Broadway και αποφέρει 2-3 εκατ. δολάρια την εβδομάδα σε εισιτήρια. Ο θίασος συγκεντρώνει χρήματα για την οργάνωση Broadway Cares/Equity Fights Aids μετά τις παραστάσεις, το τελευταίο διάστημα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.