CELEBRITIES

H JLo απαντά σε 73 ερωτήσεις για τον Ben Affleck, την καριέρα, τα παιδιά της και πολλά ακόμα


Τόνια Τζάφερη

1 Δεκεμβρίου 2022

H JLo απαντά σε 73 ερωτήσεις για τον Ben Affleck, την καριέρα, τα παιδιά της και πολλά ακόμα
Οι αναφορές της Lopez στον Affleck δεν έλειψαν ούτε εδώ, ενώ μας άφησε να αναρωτιόμαστε και για ένα ενδεχόμενο sequel του "Gigli"

H Jennifer Lopez πάντοτε βρίσκονταν στο προσκήνιο, μόνο που τον τελευταίο καιρό, βρίσκεται λίγο περισσότερο. Η λατίνα σταρ απάντησε στις 73 ερωτήσεις της αμερικανικής Vogue, και μας έδωσε πολλές και ενδιαφέρουσες πληροφορίες, ενώ δεν μπορούσε να κρύψει το πόσο ερωτευμένη είναι με τον Ben Affleck, αφού τον ανέφερε τουλάχιστον τρεις-τέσσερις φορές με κάθε ευκαιρία.

Η συζήτηση ξεκίνησε από αγαπημένα γεύματα σε εστιατόρια της Νέας Υόρκης, μέχρι το τι θα ήθελε να κρατήσουν τα παιδιά της από εκείνη. Φυσικά αναφορά έγινε και στις πολυσυζητημένες performances της, αλλά και το πόσο αγχωμένη μπορεί να νιώθει πριν κάθε συναυλία. Μοιράστηκε ακόμη την καλύτερη συμβουλή ομορφιάς που πήρε ποτέ, ενώ μίλησε και για το νέο της άλμπουμ το οποίο αναμένουμε μέσα στο 2023. Μεταξύ άλλων δήλωσε πως ο άνθρωπος που την κάνει να γελά περισσότερο είναι ο σύζυγός της (κανείς δεν το περίμενε) και πως αν επιθυμούσε ένα sequel, τότε αυτό θα ήταν του "Gigli" (στο οποίο γνωρίστηκε και πρωταγωνίστησε με τον Affleck πίσω στο 2002).

Εκτός από αυτά όμως, η JLo αναφέρθηκε και στα παιδιά της, κάτι το οποίο δεν μας έχει συνηθίσει. Και μάλιστα δήλωσε πως μέσα από τη δική της αδιάκοπη δουλειά και πορεία, θέλει να περάσει την ίδια φιλοσοφία και στα δυο της παιδιά, τα 14χρονα δίδυμα Emme και Μax. Στην ουσία το μήνυμα που θέλει να κρατήσουν από τη δική της καριέρα, όπως είπε, είναι το γεγονός πως «με σκληρή δουλειά, μπορείς να καταφέρεις πραγματικά τα πάντα».

Αυτά μαζί με άλλα πολλά, αποκάλυψε η Jennifer Lopez στο παρακάτω βίντεο, δείχνοντας παράλληλα χώρους από το πολυτελές σπίτι της και απολαμβάνοντας το τσάι της στην αυλή της.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.