CELEBRITIES

Έτσι υπέγραφε ο Ben Affleck τα emails του στη Lopez, όταν άρχισαν να ξαναβγαίνουν


Τόνια Τζάφερη

30 Νοεμβρίου 2022

Έτσι υπέγραφε ο Ben Affleck τα emails του στη Lopez, όταν άρχισαν να ξαναβγαίνουν
Splashnews
Η επανένωση των Bennifer έγινε μέσω email και μάλλον ήρθε η στιγμή που θα αναθεωρήσεις το πώς κλείνεις τα email σου ή έστω πώς αφήνεις το στίγμα σου στις υπογραφές σου

Η αγάπη μας για το ζευγάρι Jennifer Lopez - Ben Affleck είναι μεγάλη και θα συνεχίσει να είναι, όσους γάμους κι αν κάνουν, όσα τρυφερά - αμήχανα video κι αν γυρίσουν. Τι και αν ξέρουμε πολλά γι' αυτήν την σχέση, φαίνεται πως δεν γνωρίζαμε μια πολύ βασική λεπτομέρεια. Το πώς ακριβώς αυτοί οι δυο ήρθαν και πάλι κοντά, μετά από δυο σχεδόν δεκαετίες.

Jenny.Gr
Splash News

Ωστόσο φαίνεται πως βρήκαμε την απάντηση. Τα διεθνή tabloids εδώ και καιρό ανέφεραν πως το γνωστό ζευγάρι ξεκίνησε και πάλι την επικοινωνία του μέσω email, τα οποία οδήγησαν στο σήμερα με τους δυο να είναι ερωτευμένοι και παντρεμένοι όχι μια, αλλά δυο φορές. Και ενώ κάτι τέτοιο δεν έχει επιβεβαιωθεί από JLo και Ben Affleck, ο τρόπος που ο Affleck υπογράφει τα flirty emails του, μαρτυρά πως μια τέτοια υπόθεση είναι πολύ πιθανή.

Η Jennifer Lopez μιλώντας για το δαχτυλίδι του αρραβώνα της, είχε αποκαλύψει πως τα email του Βen Affleck έληγαν κάπως έτσι: "Νοt. Going. Anywhere", της έγραφε ως υστερόγραφο ο Affleck, θέλωντας να δηλώσει πως θα είναι εκεί για εκείνη και πως δεν πάει πουθενά. Και ενώ το κλείσιμο αυτό άνετα θα μπορούσε να χαρακτηριστεί κάπως cheesy, στην JLo (όπως και σε εμάς) άρεσε πολύ.

«Έτσι υπέγραφε τα emails του», δήλωσε η JLo. «Και καλά, μην ανησυχείς δεν πάω πουθενά», συμπλήρωσε η λατίνα σταρ, αναπολώντας τις στιγμές που μιλούσαν ξανά μέσω email. H ίδια σε μια ακόμη πρόσφατη συνέντευξή της, είχε δηλώσει πως ο χωρισμός της με τον Ben Affleck πίσω στο 2003 ήταν μια από τις δυσκολότερες στιγμές της ζωής της: «Ειλικρινά ένιωθα ότι θα πεθάνω», δήλωσε χαρακτηριστικά η Lopez.

Όπως και να έχει, καταλαβαίνεις πως τελικά το να βάζεις το στίγμα σου στην υπογραφή σου, όσο cringe και αν είναι καμιά φορά, μπορεί να σε φέρει και πάλι κοντά με τον έρωτα της ζωής σου. Εμείς πάντως, έχουμε μείνει στην στιγμή που ο Affleck έχει πάρει το γοητευτικό του ύφος (μαζί με τον επικό τρόπο που μασά την τσίχλα του) και υπογράφει τα emails του, έτσι όπως κανένας άλλος.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.