CELEBRITIES

"Μeghan and Harry": Όλα όσα μάθαμε από τα πρώτα επεισόδια της πολυαναμενόμενης σειράς


Τόνια Τζάφερη

9 Δεκεμβρίου 2022

"Μeghan and Harry": Όλα όσα μάθαμε από τα πρώτα επεισόδια της πολυαναμενόμενης σειράς
Splash News
Το "Μeghan & Harry" έκανε χθες πρεμιέρα στο Νetflix με τα τρία πρώτα επεισόδια της σειράς να είναι αποκαλυπτικά για τη ζωή του πρώην βασιλικού ζευγαριού

"Μeghan & Harry" είναι πιο έτοιμοι από ποτέ, να μιλήσουν δημόσια για όλα όσα βίωσαν από την αρχή της γνωριμίας τους, μέχρι και την απόφαση να εγκαταλείψουν το παλάτι και τα βασιλικά καθήκοντα. Οι αποκαλύψεις για την πολυσυζητημένη σχέση τους, οι οικογενειακές φωτογραφίες που είδαμε για πρώτη φορά στην δημοσιότητα, ο ρατσισμός του παλατιού, όπως και πολλά ακόμη, έχουν προκαλέσει το παγκόσμιο ενδιαφέρον του κοινού.

Όλα όσα μάθαμε για τον Harry και την Meghan μέσα από τα πρώτα επεισόδια της σειράς τους:

Η αρχή της σχέσης τους

Δεν θα σου κάνουμε πολύ spoiler καθώς οι δυο τους αναφέρονται αναλυτικά στις πρώτες στιγμές της σχέσης τους. Όπως δήλωσαν, γνωρίστηκαν μέσω instagram. Ένας κοινός τους φίλος είχε ποστάρει φωτογραφία με την Meghan, η οποία κέντρισε την προσοχή του πρίγκιπα. Από την μεριά της η Meghan, δήλωσε πως πριν ανταλλάξει αριθμο με τον Harry, τσέκαρε το feed του.

Όσο για το πρώτο τους ραντεβού, αυτό συνέβη στο Λονδίνο και συγκεκριμένα στο Soho, τον Ιούλιο του 2016. Και όπως φάνηκε ήταν κάπως επεισοδιακό, αφού ο Harry έφτασε αργοπορημένος, κατακκόκινος, ιδρωμένος και ντροπιασμένος για την αργοπορία του.

Η Meghan εκνευρισμένη για το γεγονός πως ο Harry είχε αργήσει στο πρώτο τους ραντεβού, δήλωσε ότι τουλάχιστον ενημέρωσε πως είχε κολλήσει στην κίνηση. Παρά το γεγονός πως η πρώτη τους συνάντηση πήγε κάπως έτσι, με τον Harry καταϊδρωμένο και την Meghan να έχει τις αμφιβολίες της, υπήρξε και δεύτερο ραντεβού το επόμενο βράδυ.

«Τότε είναι που ερωτεύτηκα. Αυτό το κορίτσι, αυτή η γυναίκα, είναι υπέροχη. Έχει όλα όσα ψάχνω», δήλωσε ο πρίγκιπας

Jenny.Gr
Splash News

Το πρώτο τους ταξίδι στη Botswana της Αφρικής

Τον Αύγουστο του 2016, η Meghan πήγε να συναντήσει τον Harry στην Αφρική, ο οποίος βρισκόταν εκεί για επίσκεψη και παρά το γεγονός πως μέχρι τότε είχαν συναντηθεί μόλις δυο φορές, το ταξίδι αυτό σηματοδότησε την επισημοποίηση της σχέσης τους.

Τα media στη σχέση τους

Σε άλλο σημείο των πρώτων επεισοδίων, ο πρίγκιπας αναφέρεται στον καθοριστικό ρόλο που είχαν τα μέσα ενημέρωσης σε ολόκληρη την ζωή του. Μάλιστα παρουσιάζονται και πλάνα από τις ειδήσεις της εποχής, με την γέννηση του, με τον ίδιο να αναφέρει χαρακτηριστικά πως οι περισσότερες αναμνήσεις του, περιλαμβάνουν τους παπαράτσι να τον κυνηγούν. Εκείνος ωστόσο προσπαθούσε να μην αντιδρά και να μην δίνει περισσότερη «τροφή» στα media.

«Η μητέρα μου έκανε πολύ καλή δουλειά στο να μας προστατέψει. Το πήρε όλο πάνω της και αντιμετώπιζε αυτούς τους ανθρώπους», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Harry για την Diana. Παράλληλα προβάλλεται και ένα clip, στο οποίο η Diana αντιμετωπίζει έναν φωτογράφο που τους καταδιώκει επίμονα.

Οι γυναίκες, που παντρεύονται βασιλικούς, υποφέρουν

Ο πρίγκιπας αναφέρεται και στον συσχετισμό μεταξύ της Meghan με τη μητέρα του, λέγοντας πως δεν θα ήθελε να επαναληφθεί η ιστορία.

Σε μια ακόμη στιγμή που πραγματικά μας άγγιξε, είναι όταν ο Harry μίλησε ξανά για την μητέρα του και το γεγονός πως ήταν, η όχι και τόσο συμβατική σύζυγος στο παλάτι:

«Υπάρχει διαφορά στο να παίρνεις αποφάσεις με το μυαλό σου ή με την καρδιά σου και η μητέρα μου έπαιρνε τις αποφάσεις της, αν όχι όλες τις περισσότερες, μέσα από την καρδιά της. Και εγώ είμαι γιος της μητέρας μου»

Η σύγκριση της Diana με την Meghan

Όπως είπε ο Harry η σύζυγος του, Μeghan μοιάζει πολύ με την μητέρα του. Έχει ενσυναίσθηση, την ίδια αυτοπεποίθηση που είχε η μητέρα του, την ίδια ζεστασιά.

«Καταλαβαίνω πως υπάρχουν άνθρωποι ανά τον κόσμο που θα διαφωνούν με ό,τι έχω κάνει, αλλά ξέρω ότι έχω κάνει τα πάντα για να προστατέψω την οικογένεια μου, πόσο μάλλον μετά τα όσα συνέβησαν στην μητέρα μου», συμπλήρωσε ο Harry.

Αναφορά έγινε και στη μητέρα της Meghan, την Doria Ragland, ενώ στη συνέχεια η συζήτηση πήγε στον ρατσισμό που βίωσε η Markle από το παλάτι και από το κοινό.

Οι πρώτες συναντήσεις του ζευγαριού με την βασίλισσα Ελισάβετ, τον αδερφό του και την Kate αναδείχθηκαν επίσης μέσα από την σειρά τους. Το γεγονός πως η Meghan ήταν ηθοποιός προβλημάτιζε ιδιαίτερα την βασιλική οικογένεια, ενώ τέλος έγινε αναφορά και στις δύσκολες σχέσεις της Meghan με τον πατριό της: «Δεν ξέρω καν το μικρό σου όνομα, δεν ξέρω τα γενέθλιά σου και εσύ λες στους ανθρώπους ότι με μεγάλωσες και με αποκάλεσες "Princess Pushy".

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.