CELEBRITIES

Meghan Markle & Πρίγκιπας Harry: Ετοιμάζουν νέο doc στο Netflix εμπνευσμένο από τον Nelson Mandela


Τόνια Τζάφερη

21 Δεκεμβρίου 2022

Meghan Markle & Πρίγκιπας Harry: Ετοιμάζουν νέο doc στο Netflix εμπνευσμένο από τον Nelson Mandela
Splash News
Η συμφωνία μεταξύ του διάσημου ζευγαριού και της πλατφόρμας streaming δεν έμεινε μόνο στο ντοκιμαντέρ για τη ζωή τους

Έχουν πάρει αρκετή φόρα οι Meghan Markle και ο Πρίγκιπας Harry, οι οποίοι ετοιμάζουν το ένα ντοκιμαντέρ μετά το άλλο. Λίγες μόνο ημέρες έχουν περάσει από τότε που το "Meghan & Harry" έκανε πρεμιέρα στο Netflix και προκάλεσε από παγκόσμιο ενδιαφέρον, αντιδράσεις, σχόλια μέχρι και εξευτελιστικές κριτικές. Το περίμεναν άλλωστε.

Αυτό που δεν περιμέναμε εμείς ωστόσο, είναι και άλλο ντοκιμαντέρ, από το πρώην βασιλικό ζεύγος και μάλιστα τόσο σύντομα. Οι δυο τους το 2020 είχαν κάνει μια συμφωνία με την γνωστή πλατφόρμα streaming και μέσα σε αυτήν, πέρα από το ντοκιμαντέρ "Meghan & Harry", το οποίο εξακολουθεί να σημειώνει 81,55 ώρες θέασης, περιλαμβάνεται και ένα ακόμη ντοκιμαντέρ, το οποίο είναι εμπνευσμένο από τον Nelson Mandela.


Ειδικότερα, η εκπομπή θα αναφερθεί στην κληρονομιά και τα σημαντικά μηνύματα διάσημων προσωπικοτήτων, ακτιβιστών και αρχηγών. «Αυτό το ντοκιμαντέρ εμπνεύστηκε από τον Nelson Mandela, ο οποίος είπε κάποια στιγμή: Αυτό που μετράει στη ζωή δεν είναι το γεγονός ότι ζήσαμε», λέει on camera ο πρίγκιπας Harry, με τη Meghan Markle να συμπληρώνει: «Είναι η διαφορά που κάναμε στις ζωές άλλων που θα καθορίσουν τη σημασία της ζωής που κατευθύνουμε».

Όπως βλέπουμε από τα στιγμιότυπα του trailer που το Netflix έδωσε στη δημοσιότητα, θα παρακολουθήσουμε συνεντεύξεις της Ruth Bader Ginsburg, πρώην μέλους του Ανώτατου Δικαστηρίου των ΗΠΑ, της Greta Thunberg, και του δικηγόρου Bryan Stevenson. Παράλληλα, στις σκηνές βλέπουμε επίσης την πρωθυπουργό της Νέας Ζηλανδίας, Jacinda Ardern, την ακτιβίστρια Gloria Steinem, τον αρχηγό της ένωσης ράγκμπι της Νότιας Αφρικής, Siya Kolisi κ.α.

«Πρόκειται για ανθρώπους που πραγματοποίησαν γενναίες επιλογές», παρεμβάλλεται η φωνή του πρίγκιπα Harry, με τη Markle να συμπληρώνει «για να παλέψουν για την αλλαγή και να γίνουν αρχηγοί». Όπως αναφέρεται στο trailer, το ντοκιμαντέρ θα προβληθεί στην πλατφόρμα του Netflix στις 31 Δεκεμβρίου.

Jenny.Gr
Splash News

Kαι 3ο ντοκιμαντέρ από τους Meghan Markle και πρίγκιπα Harry

Πέρα όμως από το νέο και 2ο στη σειρά project που έγινε μόλις γνωστό, στα σκαριά βρίσκεται ένα ακόμα ντοκιμαντέρ, το οποίο θα αναφέρεται στον αθλητικό θεσμό "Invictus Games" που έχει ιδρύσει ο πρίγκιπας Harry και είναι αφιερωμένος σε όλους τους τραυματισμένους και με ειδικές ανάγκες στρατιωτικούς που δεν τα παρατάνε και συνεχίζουν να βλέπουν τη ζωή με θετικό τρόπο.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.