CELEBRITIES

Ο Jeremy Clarkson και η πιο χυδαία επίθεση στη Meghan Markle: «Ονειρεύομαι να βγαίνει γυμνή στους δρόμους και να της πετούν περιττώματα»


JTeam

20 Δεκεμβρίου 2022

Ο Jeremy Clarkson και η πιο χυδαία επίθεση στη Meghan Markle: «Ονειρεύομαι να βγαίνει γυμνή στους δρόμους και να της πετούν περιττώματα»
Splashnews
Όλα αυτά σε μια εποχή όπου οι γυναίκες πεθαίνουν κάθε τρεις μέρες από τη βία και τον μισογυνισμό

Με αφορμή το ντοκιμαντέρ τους στο Netflix και τα τελευταία επεισόδια που προβλήθηκαν, η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry έχουν αποκτήσει τόσο fans όσο και φανατικούς εχθρούς. Μετά τον Piers Morgan και την Angela Levin, οι οποίοι μοιράστηκαν μερικές από τις πιο «μισητές» σκέψεις για τη Meghan, όπως ότι είναι «προδότες και ξεδιάντροποι για το "Harry & Megan"», σειρά έχει ο Jeremy Clarkson.

Σε άρθρο που δημοσιεύτηκε στη The Sun, ο πρώην παρουσιαστής του Top Gear έκανε την μεγαλύτερη και σίγουρα αχρείαστη επίθεση κατά της Meghan Markle. Πέρα από το ότι τη μισεί ανοιχτά, δεν δίστασε να γράψει πως «ονειρεύεται τη μέρα που θα την αναγκάσουν να βγει γυμνή στους δρόμους κάθε πόλης στη Βρετανία, ενώ τα πλήθη θα φωνάζουν "Ντροπή!" και θα της πετούν περιττώματα».

Ο Clarkson λέει ότι «λυπάται τον πρίγκιπα Harry» και προσθέτει στο άρθρό του ότι είναι σίγουρος πως «όλοι όσοι είναι στην ηλικία του σκέφτονται με τον ίδιο τρόπο». Μάλιστα, τη συγκρίνει με την πολιτικό της Σκωτίας, Nicola Sturgeon και τη διάσημη serial killer της Βρετανίας, Rose West. Το να συγκρίνει όμως τη Meghan με serial killer δεν ήταν αρκετό όπως φαίνεται. Η φαντασία του έφτασε εύκολα στο να της κάνει κακό.

Οι αντιδράσεις εναντίον του

Τα σεξιστικά σχόλια εναντίον την Δούκισσας του Sussex, δεν πέρασαν απαρατήρητα. «Η Βρετανία δεν είναι ρατσιστική χώρα», λέει ο Βρετανός πρωθυπουργός, Rishi Sunak σε ερώτηση για τα σχόλια του Clarkson για τη Meghan. «Ρωτήσατε για τον ρατσισμό. Τώρα, έχω δει μερικά από τα πράγματα που έχουν ειπωθεί. Δεν πιστεύω ότι η Βρετανία είναι ρατσιστική χώρα» τόνισε χαρακτηριστικά.

Όσοι διάβασαν τα σχόλια του παρουσιαστή για τη Meghan, τον επέκριναν έντονα στα social media κυρίως, για το ότι τόλμησε να κάνει μια τόσο σφοδρή επίθεση σε μια περίοδο όπου «οι γυναίκες χάνουν τη ζωή τους κάθε τρεις μέρες από τον μισογυνισμό και τη βία».

Εναντίον του Clarkson στράφηκε και η κόρη του, Emily που παρουσιάζει το podcast "Should I Delete That?", κάνοντας ξεκάθαρη τη στάση της απέναντι στα σχόλια του πατέρα της για τη Meghan. Σε ανάρτησή της, η Emily Clarkson έγραψε: «Θέλω να καταστήσω πολύ σαφές ότι αντιτίθεμαι σε όλα όσα είπε ο μπαμπάς μου για τη Meghan Markle και εξακολουθώ να υποστηρίζω αυτούς που στοχοποιούνται στο διαδικτυακό μίσος».

Ακόμη, ο δήμαρχος του Λονδίνου, Sadiq Khan τόνισε πόσο επικίνδυνα είναι τα λόγια του Clarkson σε μια εποχή όπου η βία κατά των γυναικών είναι ανεξέλεγκτη.

Μετά από όλα αυτά, ο Clarkson απάντησε σε όλα αυτά τα σχόλια μετά το άρθρο της Δευτέρας, ανεβάζοντας ένα tweet στο οποίο έλεγε ότι στο άρθρό του για τη Meghan, αναφερόταν σε μια σκηνή από το Game of Thrones.

Δεν ξέρουμε κατά πόσο θα μπορούσε αυτό να κάνει τα πράγματα καλύτερα αλλά εντάξει. Έγραψε μάλιστα ότι «είναι φρικαρισμένος από το πόσο πολύ έβλαψε κάποιους και ότι θα είναι πιο προσεκτικός στο μέλλον» παρόλο που δεν ζήτησε επίσημα συγγνώμη για όλο τον σεξισμό του άρθρου του.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.