CELEBRITIES

H Drew Barrymore ρώτησε τον Joe Biden γιατί έκανε πέντε προτάσεις γάμου στη Jill: «Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά»


JTeam

27 Δεκεμβρίου 2022

H Drew Barrymore ρώτησε τον Joe Biden γιατί έκανε πέντε προτάσεις γάμου στη Jill: «Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά»
pexels
Χρειάστηκε πολύς κόπος αλλά και χρόνος για να την πείσει να προχωρήσουν σε γάμο και όπως είπε ο ίδιος, ευγνωμονεί τους γιους του που βοήθησαν στο να του πει το πολυπόθητο «ναι»

Σε ένα ξεχωριστό επεισόδιο της εκπομπής της, η Drew Barrymore όπως φαίνεται, είχε να ρωτήσει πολλά τον Joe Biden και ένα από αυτά αφορούσε τις πολλές προτάσεις γάμου που είχε κάνει στη Jill και στο πώς κατάφερε να μην μην τα παρατήσει μετά τις πολλές απορρίψεις.

O Αμερικανός πρόεδρος χρειάστηκε να οπλιστεί με πολλή υπομονή μέχρι η σύζυγός του να πει το «ναι» αφού δέχτηκε να τον παντρευτεί μετά από πέντε προτάσεις γάμου! Χρειάστηκε πολύς κόπος αλλά και χρόνος για να την πείσει να προχωρήσουν σε γάμο και όπως είπε ο ίδιος, ευγνωμονεί τους γιους του που βοήθησαν στο να του πει το πολυπόθητο «ναι».

Oι γιοι του προέδρου, Beau και Hunter, συμφώνησαν πως μπορούσαν όλοι να παντρευτούν ως οικογένεια τη Jill!

Ο Biden εξήγησε παράλληλα πόσο δύσκολο του ήταν να αρχίσει να βγαίνει ξανά ραντεβού μετά τον τραγικό θάνατο της πρώτης του συζύγου και τους μωρού τους το 1972 έπειτα από ένα μοιραίο τροχαίο. Ο έρωτάς του με τη Jill προέκυψε ύστερα από ένα ραντεβού στα τυφλά, εκεί όπου την ερωτεύτηκε με την πρώτη ματιά, γνωρίζοντας από την αρχή πως ήταν η γυναίκα που ήθελα να παντρευτεί. Μάλιστα εξήγησε πως έχει αισθανθεί έτσι, μόνο δύο φορές στη ζωή του.

Κάθε Πρωτοχρονιά, ο Αμερικανός πρόεδρος γράφει κι ένα ποίημα στην αγαπημένη του όπως αποκάλυψε η ίδια ενώ στη συνέχεια έδωσε τη δική της εκδοχή στο γιατί άργησε τόσο να του πει το ναι. «Έπρεπε να βεβαιωθώ πως ο γάμος θα κρατούσε. Είχαν χάσει τη μητέρα και την αδερφή τους και ήθελα να ξέρω πως θα λειτουργήσει γιατί είχαν χάσει πάρα πολλά».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.