CELEBRITIES

O George Clooney δίνει συμβουλές dating στην Drew Barrymore και αποκαλύπτει πώς φλέρταρε την Amal


Τόνια Τζάφερη

18 Οκτωβρίου 2022

O George Clooney δίνει συμβουλές dating στην Drew Barrymore και αποκαλύπτει πώς φλέρταρε την Amal
H Drew Barrymore εκθείασε το ζευγάρι George Clooney και Αmal Alamuddin

Καλεσμένος στην εκπομπή της Drew Barrymore βρέθηκε ο George Clooney, με τον οποίο είχαν μια άκρως ενδιαφέρουσα συνέντευξη. Μπορεί το επεισόδιο να μην έχει ακόμη κυκλοφορήσει, ωστόσο η Barrymore έχει ήδη αποκαλύψει αρκετά από την συνομιλία που είχαν. Όπως φαίνεται ο γοητευτικός βετεράνος του Ηollywood μπορεί να προσθέσει στο βιογραφικό του και τον ρόλο του ψυχοθεραπευτή, αφού έδωσε συμβουλές για σχέσεις και μάλιστα μίλησε και για τη δική του σχέση με την αγαπημένη του Amal, όπου και εξομολογήθηκε το πώς την φλέρταρε.

Jenny.Gr

Όπως αποκάλυψε η Drew, ο Clooney συνομίλησε μαζί της για πάνω από μια ώρα και είχε περισσότερο τον ρόλο του ψυχολόγου, δίνοντάς της συμβουλές. Οι δυο τους έχουν μεγάλη άνεση μεταξύ τους, ενώ σύμφωνα με την ίδια δεν άργησαν να γίνουν ιδιαίτερα αποκαλυπτικοί για τις προσωπικές τους ζωές. Ακόμη δήλωσε πως ένα από τα ζευγάρια που θαυμάζει ιδιαίτερα είναι ο Clooney με την Amal, καθώς έχουν καταφέρει να διατηρήσουν έντονο τον ρομαντισμό ανάμεσά τους, οπότε θεωρεί τον George και ως τον πλέον ιδανικό άνθρωπο για dating συμβουλές.

Μεταξύ άλλων η Drew δήλωσε για τον Clooney πως «Είναι ο άνθρωπος που θέλει να βοηθά τους πάντες και θέλει το καλύτερο για τους άλλους. Νομίζω ότι είναι πολύ καλός στο να αναγνωρίζει την κακή συμπεριφορά στους ανθρώπους, αλλά ταυτόχρονα του αρέσουν και οι πλάκες, θέλει να περνάει καλά. Είναι απλά υπέροχος και θεωρώ πως βρίσκεται σε μια πολύ καλή φάση στην ζωή του. Είναι ένας από τους πιο δυνατούς συνδυασμούς σε άνθρωπο που γνωρίζω».

Jenny.Gr

Η συζήτηση πήγε και στην Amal, όπου η Barrymore ρώτησε τον Clooney τι ήταν αυτό που τον έκανε να την παντρευτεί και να αφήσει την εργένικη ζωή, κάτι το οποίο δεν σκόπευε να κάνει όπως είχε δηλώσει στο παρελθόν. Μπορεί την απάντηση του Clooney να μην την έχουμε ακόμη, ωστόσο η Drew αποκάλυψε πως η Amal ήταν εκείνη που άλλαξε τον Clooney στο κομμάτι των σχέσεων και τον έκανε να δει τα πράγματα από μια διαφορετική οπτική. Του έδειξε πώς να παραμένουν ρομαντικοί, αλλά και τι είναι αυτό που πρέπει να κάνουν προκειμένου να μην χάσουν αυτήν την old fashioned αγάπη, δήλωσε η Barrymore. «Θεωρώ πως η Amal ήταν το τέλειο match για τον Clooney», δήλωσε στη συνέχεια.

Δηλώνοντας τον θαυμασμό της για το ζευγάρι Clooney και Αmal, είπε:

«Aν συναντήσετε και εσείς κάποιον που να ανάβει τις φλόγες που έχουν ήδη καεί βαθιά μέσα σας, είναι σαν να ζείτε τον έρωτα της Amal και του George, η Amal άλλωστε είναι σπουδαία, λαμπρή και έξυπνη ακτιβίστρια και δικηγόρος. Αυτή είναι, νομίζω, ό,τι ακριβώς χρειαζόταν ο Clooney για να βγει αυτή η πλευρά του. Πιστεύω ότι είναι ένα τόσο καταπληκτικό ζευγάρι γιατί θα μοιραστούν με τον κόσμο αυτό που υπάρχει μέσα τους και θα κάνουν τον κόσμο ένα καλύτερο μέρος. Δεν το κρατούν μόνο για τον εαυτό τους και ο ένας για τον άλλον, αυτό είναι που με εξιτάρει στην σχέση τους».

Jenny.Gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.