CELEBRITIES

Η Julia Roberts και ο George Clooney εξηγούν γιατί δεν έγιναν ποτέ ζευγάρι


Τόνια Τζάφερη

14 Οκτωβρίου 2022

Η Julia Roberts και ο George Clooney εξηγούν γιατί δεν έγιναν ποτέ ζευγάρι
Μιλούν σε πρόσφατη συνέντευξη για την μεταξύ τους σχέση και ξεκαθαρίζουν αν υπήρξε ποτέ κάτι ερωτικό ανάμεσά τους

Πολλοί θα τους ήθελαν την Julia Roberts και τον George Clooney μαζί, μιας και θα μπορούσαν να είναι από τα πιο ταιριαστά ζευγάρια του Hollywood. Τους έχουμε δει εδώ και χρόνια άλλωστε, να πρωταγωνιστούν ως ζευγάρι σε πολλές κινηματογραφικές επιτυχίες. Και φαίνεται πως το κοινό, είχε πάντα την απορία, πώς και αυτοί οι δυο δεν κατέληξαν μαζί ως ζευγάρι; Ή μήπως έστω για κάποιο διάστημα της ζωής τους, έχουν υπάρξει ζευγάρι και στην πραγματική ζωή, μιας και η χημεία μεταξύ τους δεν κρύβεται.

Και οι δυο άλλωστε, έχουν δηλώσει, πως έχουν μεγάλη άνεση και χημεία, τόσο στην ζωή, όσο και στον κινηματογράφο. Μόνο που όπως φαίνεται αυτή η χημεία, παραμένει εδώ και πολλά χρόνια μόνο σε επαγγελματικό και φιλικό level. Και επανερχόμαστε στο ερώτημα: Έχουν υπάρξει ποτέ ζευγάρι στην πραγματική ζωή η Julia Roberts και ο George Clooney;

Οι δυο τους θέλησαν να ξεκαθαρίσουν κάθε υποψία, τόσο του κοινού, όσο και του δημοσιογράφου. Βρέθηκαν για ακόμη μια φορά μαζί σε συνέντευξη, στο πλαίσιο της προώθησης της νέας τους ταινίας «Ticket to paradise» (οπού και πάλι υποδύονται το ζευγάρι, τους πρώην για την ακρίβεια) και μίλησαν αναλυτικά για τη μεταξύ τους σχέση, η οποία όπως ξεκαθάρισαν από την πρώτη στιγμή ήταν φιλική και παραμένει έτσι.

Jenny.Gr

Τότε ο δημοσιογράφος ρώτησε αν υπήρχε κάποια συμφωνία μεταξύ τους, όπως να μην υπάρχουν ερωτικές σχέσεις και να κρατήσουν επαγγελματικούς δεσμούς, με τους δύο ηθοποιούς να απαντούν:

«Από την πρώτη στιγμή ήταν φιλική η σχέση μας. Η Julia ήταν τότε σε σχέση, το ίδιο και εγώ. Δεν υπήρξε ποτέ κάτι ανάμεσά μας», δήλωσε ο Clooney. «Δεν νομίζω ότι χρειάζεται καν να το διευκρινίσουμε», απάντησε η Roberts, η οποία είναι παντρεμένη με τον Danny Moder από το 2002 και έχουν αποκτήσει 3 παιδιά (τα δυο 17χρονα δίδυμα Hazel και Phinnaeus, και έναν γιο, τον Henry, 15 ετών).

Jenny.Gr

Η Julia Roberts σε μια ακόμη πρόσφατη συνέντευξή της, είχε μιλήσει δημόσια για την ευγνωμοσύνη που νιώθει για την οικογένεια που έχει αποκτήσει με τον σύζυγό της. «Η ζωή που έχω χτίσει με τον άντρα μου, η ζωή που έχουμε χτίσει για τα παιδιά μας, το να γυρνάω σπίτι θριαμβευτικά σε αυτούς, είναι το καλύτερο πράγμα», δήλωσε μεταξύ άλλων η Roberts μιλώντας για την οικογένειά της.

Από την άλλη ο βετεράνος του Hollywood, Clooney, είναι παντρεμένος με την Amal από το 2014, και έχουν αποκτήσει δίδυμα, ηλικίας 5 ετών.

Jenny.Gr

Στην νέα τους ταινία, Roberts και Clooney υποδύονται ένα χωρισμένο ζευγάρι, που η ιδιαίτερη κατάσταση με την κόρη τους τα φέρνει έτσι, ώστε να βρεθούν και πάλι μαζί. Μάλιστα χρειάστηκε στα γυρίσματα να δώσουν και ένα φιλί για το οποίο μίλησαν δημόσια, λέγοντας πως χρειάστηκε έως και 80 φορές να το επαναλάβουν. «Ήταν κάπως γελοίο», δήλωσε η Roberts. «Α, ωραία, ευχαριστώ γι' αυτό. Ξέρεις έχω βγει και δυο φορές Sexiest Man Alive», απάντησε ο Clooney. «Eίναι σαν να φιλάς τον καλύτερό σου φίλο», είπε τέλος η Julia.

To «Ticket to paradise» θα κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους στις 21 Οκτωβρίου.

Jenny.Gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.