Η Emily Ratajkowski ενέπνευσε απόφοιτους Πανεπιστημίου λέγοντας μόνο αλήθειες

Μίλησε για τη σημασία του να εκτιμάς τον εαυτό σου και τους ανθρώπους στη ζωή σου

Η Emrata έβαλε έναν μωβ μανδύα και καπέλο αποφοίτησης για να εμψυχώσει τους πτυχιούχους του Hunter College. Την κάλεσαν για να μιλήσει στους αποφοίτους για τη σημασία του να εκτιμάς την αξία σου και όλα αυτά που παίρνουν οι άλλοι από την παρουσία σου. 

Αναφέρθηκε επίσης στη δική της απόφαση να εγκαταλείψει νωρίς το Πανεπιστήμιο, προκειμένου να ακολουθήσει καριέρα στο μόντελινγκ. «Δεν αποφοίτησα ποτέ. Τα παράτησα το 2008, στην αρχή της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης, για να επιλέξω την οικονομική ασφάλεια και ελπίζοντας ότι το μόντελινγκ θα με βοηθούσε να κάνω πράγματα. Έτρεμα και μόνο στην ιδέα του ότι θα είχα χρέος εξαιτίας του φοιτητικού δανείου. Επίσης υπήρχε μία μόνιμη υπενθύμιση ότι οι γυναίκες έχουν ημερομηνία λήξης».

Στη συνέχεια, απευθύνθηκε στους παρευρισκόμενους, υπενθυμίζοντάς τους το πόσο σημαντικό είναι να γιορτάζουν τις επιτυχίες τους.

«Αν δεν μπορείτε να γιορτάσετε για τον εαυτό σας, κάντε το για τους άλλους. Για τους φίλους και την οικογένεια που σας υποδέχονται στο σπίτι μετά από μία δύσκολη μέρα. Που σας ακούνε να παραπονιέστε και που σας ενθαρρύνουν όταν αγχώνεστε και νιώθετε απόγνωση. Οι άνθρωποι στη ζωή σας είναι ένα πολύτιμο δώρο. Να τους φέρεστε ανάλογα».

Η 31χρονη ηθοποιός, μοντέλο και ακτιβίστρια προέτρεψε το κοινό να βρίσκει χρόνο για να σταματά και να σκεφτεί τη διαδρομή που έχει διανύσει. «Είναι εύκολο στη θεωρία και πολύ πιο δύσκολο να το εφαρμόσω», παραδέχτηκε. Η Ratajkowski, ωστόσο, είναι μία γυναίκα που δεν φοβάται καθόλου να υπερασπιστεί τόσο τον εαυτό της, όσο και τις υπόλοιπες γυναίκες. Το απέδειξε πρόσφατα με το σχόλιό της κάτω από βίντεο, όπου η Taylor Swift δέχτηκε slut shaming από την Ellen Degeneres.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.