CELEBRITIES

Η Emily Ratajkowski έφτασε να ζυγίζει 45 κιλά και μιλά για την «τρομακτική» απώλεια βάρους της


Τόνια Τζάφερη

1 Δεκεμβρίου 2022

Η Emily Ratajkowski έφτασε να ζυγίζει 45 κιλά και μιλά για την «τρομακτική» απώλεια βάρους της
Splash News
«Πρόσφατα είχα πέσει στα 45 κιλά και ήταν πραγματικά τρομακτικό», δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή της το γνωστό μοντέλο

Για την απώλεια βάρους της μίλησε η Emily Ratajkowski και μάλιστα την χαρακτήρισε ως «τρομακτική», καθώς είχε φτάσει στο σημείο να ζυγίζει 45 κιλά. Η ίδια όπως εξομολογήθηκε, είχε ανησυχήσει ιδιαίτερα για το γεγονός αυτό και έκτοτε φρόντισε να προσέχει περισσότερο τον εαυτό της και να πάρει βάρος, προκειμένου να φτάσει στα φυσιολογικά της κιλά.

«Νομίζω ότι το τραύμα ζει στο σώμα», είπε το 31χρονο μοντέλο, συζητώντας με την Mia Khalifa, που ήταν καλεσμένη στο podcast της Emrata, High Low. «Αυτή είναι η εμπειρία μου. Όταν είμαι αδιάθετη, χάνω πάρα πολύ βάρος. Πρόσφατα είχα πέσει στα 45 κιλά και ήταν πραγματικά τρομακτικό», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Jenny.Gr
Splash News

Στη συνέχεια δήλωσε ανακουφισμένη που κατάφερε να πάρει ξανά βάρος και μίλησε για τη σημασία που έχει η υγεία του σώματος, και τον ρόλο που παίζει το σωστό βάρος στην ψυχολογία της: «Για μένα, είναι κάτι που φέρνει τα πάνω κάτω κι ο τρόπος, με τον οποίο ξέρω ότι είμαι ευτυχισμένη», είπε στο podcast.

Αν και δεν μπήκε σε περισσότερες λεπτομέρειες για τους λόγους για τους οποίους αδυνάτισε τόσο, είναι γνωστό πως τους τελευταίους μήνες η ζωή της Ratajkowski έχει αλλάξει πολύ. Χώρισε από τον πρώην σύζυγό της -όπου όπως αποκάλυψε την είχε απατήσει επανειλλημένα- και έκτοτε η ερωτική της ζωή έχει αποσπάσει το ενδιαφέρον του κοινού.

Πρόσφατα δημοσιεύματα την ήθελαν να έχει σχέση με τον Brad Pitt, ωστόσο οι τελευταίες εμφανίσεις της με τον Pete Davidson, δίνουν βαρύτητα στα δημοσιεύματα που τους θέλουν μαζί.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.