UPDATE #NOW

Η Emily Ratajkowski θυμάται το slut shaming της DeGeneres στην Taylor Swift και γίνεται έξαλλη


Κλέλια Φατούρου

10 Ιανουαρίου 2023

Η Emily Ratajkowski θυμάται το slut shaming της DeGeneres στην Taylor Swift και γίνεται έξαλλη
Το viral βίντεο στο TikTok δείχνει πόσο οκ ήταν να κάνεις δημόσιο slut shaming, έτσι, σαν να μην τρέχει τίποτα

Καμία έκπληξη δεν μάς προκαλεί το ότι η Ellen Degeneres ξεπερνά τα όρια και φέρεται αισχρά, ειδικά από τη στιγμή που έχει κατηγορηθεί από τόσους υπαλλήλους από το ομώνυμο σόου της.

Το βίντεο που ανέβηκε πρόσφατα στο TikTok, δείχνει αποσπάσματα από την εκπομπή με καλεσμένη την 23χρονη τότε Taylor Swift και μία συνέντευξη που μόνο αμήχανη μπορείς να την πεις. Η DeGeneres παίζει ένα παιχνίδι όπου δείχνει φωτογραφίες από άντρες στη Swift, ζητώντας τη να πατήσει το κουδούνι, κάθε φορά που κάποιος από αυτούς είναι πρώην της.

@thatnostalgicgirl in this interview she’s 100% describing being on the Ellen show 😤 #taylorswift #swiftie #k18results #taylorsversion #swiftok #theellendegeneresshow ♬ original sound - Ellen ✨

«Σταμάτησέ το, σταμάτησέ του. Με κάνεις να νιώθω τόσο άσχημα για τον εαυτό μου. Κάθε φορά που έρχομαι εδώ, μου δείχνεις και έναν διαφορετικό τύπο στην οθόνη. Με κάνει να αμφισβητώ το ποια είμαι ως άνθρωπος», της λέει η Swift. «Είναι τόσο άρρωστο. Την ικετεύει κυριολεκτικά να σταματήσει», σχολιάζει κάτω από το βίντεο η Emily Ratajkowski.

Σε κάποια φάση, η Ellen επιμένει ότι η Taylor τα είχε με τον Zac Efron, με τη μουσικό να επιμένει ότι δεν ισχύει, με την παρουσιάστρια να της κάνει μία χειρονομία που της λέει ότι είναι τρελή. Κι ενώ η Swift είναι οριακά έτοιμη να κλάψει, η DeGeneres συνεχίζει και το κοινό ξεσπά σε γέλια. Να πούμε βέβαια ότι αυτή η σκηνή εκτυλίσσεται το 2012, αλλά και πάλι, είναι αισχρό αυτό που συμβαίνει από μία γυναίκα σε μία άλλη.

Στην αρχή του βίντεο, βλέπουμε τη Swift να μιλά για αυτά που έχει ζήσει δημόσια, χωρίς να δίνει ονόματα. «Όταν ήμουν 23, οι άνθρωποι με μείωναν με slides για την ερωτική ζωή μου, από ανθρώπους που είχα δει μια φορά σε πάρτι και αποφάσιζαν ότι τα τραγούδια μου είναι κόλπο και όχι η δεξιότητά μου. Ήταν ένας τρόπος να με υποτιμήσουν». Ναι, Taylor, ξέρουμε.

Να πούμε βέβαια ότι η ερωτική ζωή της Taylor Swift έχει υπάρξει αντικείμενο χλευασμού και slut shaming, και όχι μόνο από την DeGeneres. Στον 1ο κύκλο του Ginny and Georgia στο Netflix, ειπώθηκε το «αλλάζεις τους άντρες σαν την Taylor Swift», προκαλώντας την εύλογη αντίδραση της μουσικού. «Έι Ginny and Georgia. Πήρε το 2010 και θέλει πίσω το τεμπέλικο και βαθιά σεξιστικό αστείο. Τι θα λέγατε να σταματήσουμε να υποβαθμίζουμε τις γυναίκες που δουλεύουν σκληρά με ένα αστείο που είναι σκατά;». Τουλάχιστον τώρα αναγνωρίζουμε το πόσο αισχρό είναι.