CELEBRITIES

Η Taylor Swift έγινε η πρώτη μουσικός στην ιστορία που κατέλαβε και τις δέκα θέσεις στο Top10 του Billboard


Τόνια Τζάφερη

1 Νοεμβρίου 2022

Η Taylor Swift έγινε η πρώτη μουσικός στην ιστορία που κατέλαβε και τις δέκα θέσεις στο Top10 του Billboard
H νεαρή τραγουδίστρια, καταρρίπτει με το νέο της άλμπουμ «Midnights» το ένα ρεκόρ μετά το άλλο. Και τώρα βρέθηκε στην απόλυτη κορυφή με 10 στα 10 τραγούδια της, στο Top 10 του Billboard

To συγκεκριμένο ρεκόρ, περίπου, μέχρι τώρα κατείχε ο Drake, όταν κυκλοφόρησε πέρσι τον Σεπτέμβριο το νέο του album, «Certified Lover Boy» και εννέα από τα δέκα τραγούδια του Top 10 να είναι δικά του, για μία εβδομάδα. Μέχρι που ήρθε η Taylor Swift και τα σάρωσε όλα με το «Midnights». Έκανε το 10 στα 10 στο αμερικανικό Billboard Hot 100, δημιουργώντας ένα νέο, ιστορικό ρεκόρ.

Jenny.Gr

Είναι η πρώτη καλλιτέχνης στην ιστορία του Billboard, που κατέχει και τις δέκα θέσεις του Top10, με τραγούδια από το νέο της άλμπουμ. Η σταρ δεν μπορούσε φυσικά να κρύψει τον ενθουσιασμό της στα social media.

«10 στα 10 στο Hot 100; Στο 10ο άλμπουμ μου;», έγραψε η 32χρονη.

Στο Νο1 των charts είναι το τραγούδι «Anti-Hero» της Swift, που γρήγορα έγινε trend στο TikTok. Στο top10 επίσης μπήκαν τα τραγούδια: «Lavender Haze», «Maroon», «Snow on the Beach», «Midnight Rain», «Bejeweled» και «Question … ?».

Και αυτή φαίνεται να είναι μόνο η αρχή για την Taylor. Πέρα από το ρεκόρ του Billboard, το «Midnights» έγινε το φετινό άλμπουμ με τις περισσότερες πωλήσεις αλλά και τα περισσότερα streams την πρώτη εβδομάδα, ξεπερνώντας και στις δύο κατηγορίες το «Harry’s House» του Ηarry Styles.

Την ημέρα που κυκλοφόρησε, το «Midnights» έσπασε το παγκόσμιο ρεκόρ του Spotify για το άλμπουμ με τα περισσότερα streams σε μια μόνο ημέρα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.