CELEBRITIES

«Η Ellen DeGeneres είναι ο πιο χειριστικός και τοξικός άνθρωπος που ξέρω» - Ο Greyson Chance αποκαλύπτει την εμπειρία του


Τόνια Τζάφερη

23 Σεπτεμβρίου 2022

«Η Ellen DeGeneres είναι ο πιο χειριστικός και τοξικός άνθρωπος που ξέρω» - Ο Greyson Chance αποκαλύπτει την εμπειρία του
Η αποκαθήλωση της Εllen DeGeneres συνεχίζεται με νέες αποκαλύψεις για τη συμπεριφορά της

Είναι μια ακόμη από τις πολλές αποκαλύψεις για την κάποτε επιτυχημένη παρουσιάστρια Εllen DeGeneres. Η αλήθεια είναι πως η εκπομπή της και οι συνεντεύξεις της έχουν λείψει από το κοινό, καθώς μοίραζε απλόχερα στιγμές γέλιου. Όλα άλλαξαν όμως, όταν συνεργάτες της αποκάλυψαν λεπτομέρειες για την κακοποιητική συμπεριφορά της Ellen και η μια αποκάλυψη μετά την άλλη έφεραν σταδιακά και την αποκαθήλωσή της.

Jenny.Gr

Τις μαρτυρίες για την τοξική συμπεριφορά της παρουσιάστριας, έρχεται να επιβεβαιώσει και ο Greyson Chance. Ο Greyson κατάφερε να γίνει διάσημος χάρη στην DeGeneres, όταν το 2010 έπαιξε στην εκπομπή της ένα βίντεο με τον μικρό τότε Greyson να τραγουδά το Paparazzi της Gaga και μέσα σε λίγες ώρες να γίνεται viral.

Μέσα σε μια νύχτα ο μικρός έγινε γνωστός στις ΗΠΑ είτε το διάλεξε, είτε όχι και από εκείνη την στιγμή και έπειτα ξεκίνησε μια ολόκληρη καριέρα στη μουσική, στηριζόμενος στην Εllen DeGeneres. Τον βοήθησε να κλείσει συμβόλαια με δισκογραφικές, να βγάλει το πρώτο του single, να οργανώσει συναυλίες και άλλα πολλά που δεν φανέρωναν το τι τελικά θα συμβεί.

Η Εllen DeGeneres χαρακτηρίστηκε από τον Greyson Chance, ως μια από τις πιο χειριστικές και τοξικές προσωπικότητες που έχει γνωρίσει. Αφού όχι μόνο σου επέβαλε να κάνεις εκείνο που αυτή ήθελε, αν τυχόν την παραμελούσες, φρόντιζε να σε αγνοήσει και να πάρει πίσω όλα όσα είχε προσφέρει.

Jenny.Gr

Όλα αυτά και άλλα πολλά αποκάλυψε ο Greyson Chance, ο οποίος είναι πλέον 25 ετών και στην συνέντευξη του στους Rolling Stones μίλησε ανοιχτά για την ναρκισσιστική και χειριστική συμπεριφορά της Ellen. Εκείνη μπορούσε να του αλλάξει ολόκληρη την ζωή και την καριέρα μέσα από ένα και μόνο μήνυμά της. Και όπως είπε, αυτό ήταν απαίσιο για εκείνον. Έπαιρνε όλες τις αποφάσεις για εκείνον. Τι θα κάνει, που θα εμφανιστεί, τι θα φορέσει, τι θα πει, τα πάντα. Ο έλεγχος της DeGeneres είχε γίνει αφόρητα πιεστικός για τον νεαρό star.

To μόνο που έκανε η DeGeneres είναι να δίνει διαταγές, που αν τυχόν δεν τις ακολουθούσες, τότε σε παρατούσε χωρίς να την νοιάζει καν. Και έτσι ακριβώς έγινε. Μέσα σε μια στιγμή η παρουσιάστρια, είχε εγκαταλείψει για τα καλά τον Chance, ο οποίος μάταια έψαχνε απαντήσεις. Προσπάθησε να την πλησιάσει, να της τηλεφωνήσει, μα εκείνη αρνήθηκε κάθε επαφή μαζί του, όταν πια δεν μπορούσε να έχει τον έλεγχο της επάνω του και εκείνος μπορούσε επιτέλους να κάνει τις επιλογές για την ζωή του, από τις πιο μικρές μέχρι τις πιο μεγάλες.

Εμφανίστηκε μόνο μια ακόμη φορά στην εκπομπή της Ellen, και ενώ δεν της είχε μιλήσει για χρόνια, την συνάντησε on air για να μιλήσει για το δικό του coming out. Oι νέες αυτές αποκαλύψεις του Greyson Chance, σε συνδυασμό με τις κατηγορίες των συνεργατών της Ellen για τοξικό εργασιακό περιβάλλον και εκφοβισμό, οδηγούν σε όλο και περισσότερη απογοήτευση για την κάποτε επιτυχημένη και χαμογελαστή Ellen.

Jenny.Gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.