CELEBRITIES

Η Emily Ratajkowski έχει βαρεθεί τους άντρες που δεν ξέρουν από δυνατές γυναίκες


Τόνια Τζάφερη

5 Ιανουαρίου 2023

Η Emily Ratajkowski έχει βαρεθεί τους άντρες που δεν ξέρουν από δυνατές γυναίκες
Splash News
«Οι άνδρες δεν μπορούν να διαχειριστούν δυνατές γυναίκες» δήλωσε η Ratajkowski στο podcast της High Low

Έχει βγει με κάποιους από τους πιο διάσημους celebrities, με τον Βrad Pitt να είναι στη λίστα και τον Pete Davidson το πιο πρόσφατο date της. Tην έχουμε δει τον τελευταίο καιρό και με άλλους συντρόφους να βολτάρει στη Νέα Υόρκη και να μοιράζει παθιασμένα φιλιά. Φαίνεται πως η σεξουαλικότητα και η ερωτική ζωή της Emily Ratajkowski, είναι προτεραιότητά της και μάλιστα μιλά ανοιχτά γι' αυτήν με κάθε ευκαιρία.

Η απιστία από τον σύζυγό της και πατέρα του παιδιού της φαίνεται πως άλλαξε ριζικά τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζει πλέον τις σχέσεις της και μιλά πιο ανοιχτά από ποτέ για την προσωπική της ζωή και τη σεξουαλικότητα της.

«Μισώ να βγαίνω με άνδρες που πραγματικά νομίζουν ότι θέλουν μια ανεξάρτητη σύντροφο. Είναι τύπου, "Είσαι ξεχωριστή. Τα κατάφερες"», δήλωσε το 31χρονο μοντέλο, μία εβδομάδα μετά το δημοσίευμα του Page Six ότι έληξε το ειδύλλιο με τον Pete Davidson.

«Σιγά σιγά ευνουχίζονται και δεν ξέρουν τι να κάνουν με αυτά τα συναισθήματα, και σε φθονούν και μετά αρχίζουν να σε κριτικάρουν». «Και τότε απλά επιστρέφεις στο σημείο μηδέν», συμπληρώνει η Ratajkowski.

Jenny.Gr
Splash News

Αφού αποκάλεσε τη δυναμική αυτή «μαλ**ία και άδικη», σημείωσε ότι μπορεί αντ' αυτού να «καταλάβει τα ραντεβού με γυναίκες» και την ύπαρξη αμοιβαίου σεβασμού σε μια σχέση. «Μπορεί να υπάρχει ανταγωνισμός, αλλά δεν είναι σαν κάποιος να παίρνει κάτι από κάποιον άλλο», εξήγησε η Emily, η οποία αναφέρθηκε στον εαυτό της ως «bi γυναίκα» νωρίτερα στο επεισόδιο.

«Παραδόξως με τις ετεροκανονικές σχέσεις, νιώθω ότι αυτό συμβαίνει», πρόσθεσε. «Η δύναμη και η ισχύς συνδέονται με το αρσενικό, και όταν η γυναίκα το έχει αυτό, ο άντρας δεν ξέρει τι άλλο έχει. Εγώ όμως είμαι σε φάση, "Τι θα έλεγες να εκφράζεις καλύτερα τα συναισθήματά σου και να είσαι εκεί συναισθηματικά; Αυτό θα ήταν υπέροχο"».

Να σημειωθεί ακόμη πως στην πρόσφατη εμφάνιση της στο Today, τον Νοέμβριο είχε πει πως δεν «ανέχεται πλέον τις μαλ**ίες». «Δεν χρωστάω τίποτα σε κανέναν - εκτός από τον γιο μου, που είναι ο μόνος άντρας (στη ζωή μου)», δήλωσε και σε αυτό δεν θα μπορούσαμε να συμφωνήσουμε περισσότερο.

Το μοντέλο απολαμβάνει την single ζωή της, την ανεξαρτησία και δύναμη που κάθε γυναίκα οφείλει να έχει και πετά από πάνω της όλες εκείνες τις αντιλήψεις που την περιόριζαν, κερδίζοντας για ακόμη μια φορά τον θαυμασμό μας.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.