UPDATE

Emily Ratajkowski και Pete Davidson χώρισαν και μπήκαν σε friend zone


Τόνια Τζάφερη

28 Δεκεμβρίου 2022

Emily Ratajkowski και Pete Davidson χώρισαν και μπήκαν σε friend zone
@knicks
Το "Davidofsky" έχει ήδη τελειώσει πριν καν αρχίσει - Τζάμπα ενθουσιασμός από τους fans

Δεν καταλαβαίνω γιατί κάνει εντύπωση σε πολλούς το γεγονός πως η Emrata δεν θέλει να μπει σε μια μακροπρόθεσμη σχέση. Και παρά το γεγονός πως κάνει δημόσιες εμφανίσεις με διάφορους διάσημους, τελικά η «φάση τους» δεν κρατάει παραπάνω από μήνα. Τον τελευταίο καιρό, έχει βγει με τον Brad Pitt και τον Pete Davidson, έως και με άγνωστο DJ της Νέας Υόρκης.

Και ενώ η ίδια έχει δηλώσει πως η σεξουαλικότητα της είναι «ρευστή» και βρίσκεται σε μια φάση της ζωής της, όπου δεν θέλει δεσμεύσεις αλλά να «πειραματιστεί», της καταλογίζουν τη μια σχέση μετά την άλλη, η οποία τελικά δεν κρατά παραπάνω από μήνα. Η αλήθεια είναι ότι μέχρι και εγώ πίστευα πως με τον Davidson θα είχαν λίγο παραπάνω love story, αφού στην απρόσμενη συνάντησή τους με τους παπαράτσι, αλλά και στη πρώτη τους κοινή, δημόσια εμφάνιση σε αγώνα ΝΒΑ, έδειχναν οικειότητα, χαμόγελα και μια κάποια τρυφερότητα.

Δεν πέρασαν όμως λίγες εβδομάδες μέχρι ο φωτογραφικός φακός να εντοπίσει την Ratajkowski να μοιράζει φιλιά με τον Jack Greer στον δρόμο και τον Davidson να συνεχίζει το «γιπινγκ» του, αφού μεταξύ μας, δεν έχει αφήσει και κάποια celebrity.

Για όσους πρόλαβαν να ενθουσιαστούν με το «Νταβιντόφσκι», λυπάμαι που θα σας το χαλάσω, αλλά τελείωσε πριν καν αρχίσει. Τον χωρισμό τους μάλιστα, αναφέρουν και πηγές σε ξένα δημοσιεύματα, δηλώνοντας χαρακτηριστικά:

«Τώρα μαθαίνουμε ότι χώρισαν τους δρόμους τους και έχουν περάσει στη friend zone» ανέφερε η πηγή που ζήτησε να μην κατονομαστεί. Και πρόσθεσε: «Και οι δύο είναι πολύ χαρούμενοι με την εξέλιξη».

Ας θυμίσουμε ωστόσο για μια ακόμη φορά, πως η Ratajkowski είναι ανοιχτή στο dating και μάλιστα μίλησε στο podcast της, "High Low" για την νέα εφαρμογή γνωριμιών στην οποία ενέδωσε:

«Είπα μέσα μου "F-ck it". Ένιωθα προκλητική βέβαια, γιατί υπήρξαν τόσα άτομα που μου είπαν να μην το κάνω», ανέφερε υπογραμμίζοντας ότι έχει δεχτεί αιτήματα και από γυναίκες – κάτι που (όπως είπε) το βρίσκει «συναρπαστικό». «Η εφαρμογή αυτή αισθάνομαι ότι είναι για λευκούς. Εγώ θα ήθελα έναν πιο ιδιαίτερο τύπο γυναίκας ή άνδρα, οπότε δεν νομίζω ότι θα συναντήσω τη λαίδη μου εδώ», σημείωσε πάντως η Emrata, η οποία έχει δηλώσει πως η σεξουαλικότητα είναι «ρευστή».