CELEBRITIES

Η Madonna γελά με τα σχόλια για την εμφάνισή της: «Δείτε πόσο χαριτωμένη είμαι τώρα μετά το πρήξιμο της επέμβασης»


JTeam

21 Φεβρουαρίου 2023

Η Madonna γελά με τα σχόλια για την εμφάνισή της: «Δείτε πόσο χαριτωμένη είμαι τώρα μετά το πρήξιμο της επέμβασης»
Twitter@Madonna
Η 64χρονη star μπορεί μόνο να γελάσει με όσα γράφτηκαν μετά την εμφάνισή της στην τελετή απονομής των βραβείων

Πριν λίγες μέρες, η Madonna έδωσε τη δική της απάντηση σε εκείνους που σχολίασαν την εμφάνιση της στα φετινά Grammys. Μίλησε ξεκάθαρα για μισογυνισμό ενώ τώρα φαίνεται πως η 64χρονη star μπορεί μόνο να γελάσει με όσα γράφτηκαν μετά την εμφάνισή της στην τελετή απονομής των βραβείων.

Συγκεκριμένα, ανέβασε στο Twitter μια φωτογραφία της και ένα σχόλιο. «Δείτε πόσο χαριτωμένη είμαι τώρα που έχει φύγει το πρήξιμο από την επέμβαση, γελάω δυνατά».

Κάπως έτσι, η Madonna επέλεξε να απαντήσει απέναντι στα κεκεντρεχή σχόλια για την εμφάνισή της. Πριν λίγες μέρες μάλιστα, είχε αντιδράσει μέσω Instagram, γράφοντας μεταξύ άλλων, τα παρακάτω:

«Για άλλη μια φορά δέχτηκα επίθεση για την ηλικία μου. Ένας κόσμος που αρνείται να γιορτάσει τις γυναίκες μετά τα 45 και αισθάνεται την ανάγκη να τις τιμωρήσει αν συνεχίσουν αυτές να είναι ισχυρογνώμων, εργατικές και περιπετειώδεις. Δεν έχω απολογηθεί ποτέ για καμία από τις δημιουργικές μου επιλογές ούτε για τον τρόπο που δείχνω ή ντύνομαι και δεν πρόκειται να το κάνω τώρα».

Όπως είχε συμπληρώσει: Έχω υποβαθμιστεί από τα μέσα ενημέρωσης από την αρχή της καριέρας μου, αλλά καταλαβαίνω ότι όλα αυτά είναι μια δοκιμασία και χαίρομαι που ανοίγω τον δρόμο, ώστε όλες οι γυναίκες που βρίσκονται πίσω μου να τον διαβούν ευκολότερα τα επόμενα χρόνια. Σύμφωνα με τα λόγια της Beyonce “Δεν θα μου τσακίσεις την ψυχή". Ανυπομονώ για πολλά ακόμη χρόνια ανατρεπτικής συμπεριφοράς. Θα διευρύνω τους ορίζοντές μου, θα αντιστέκομαι στην πατριαρχία και κυρίως θα απολαμβάνω τη ζωή μου. Υποκλιθείτε σκύλες».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.