UPDATE #NOW

H Madonna απαντά σε haters για τις πλαστικές: «Ηλικιακός ρατσισμός και πατριαρχία»


JTeam

8 Φεβρουαρίου 2023

H Madonna απαντά σε haters για τις πλαστικές: «Ηλικιακός ρατσισμός και πατριαρχία»
@madonna
«Δεν έχω απολογηθεί ποτέ για καμία από τις δημιουργικές μου επιλογές ούτε για τον τρόπο που δείχνω ή ντύνομαι και δεν πρόκειται να το κάνω τώρα», γράφει μεταξύ άλλων η βασίλισσα της pop

Τη δική της απάντηση έδωσε η Madonna, σε εκείνους που σχολίασαν την εμφάνιση της στα φετινά Grammys.

Η 64χρονη star μέσα από μια μακροσκελή ανάρτηση στα social media πήρε θέση στα όσα γράφτηκαν και αναπαράχθηκαν τα τελευταία 24ωρα στα μέσα ενημέρωσης και τα social media, σχετικά με την παραμόρφωση του προσώπου της από τις πλαστικές επεμβάσεις.

Jenny.Gr
@madonna

Το κείμενο της ξεκίνησε με αναφορά στην Kim Petras η οποία κατάφερε να γίνει η πρώτη τρανς που κέρδισε Grammy, καθώς επίσης και στο Sam Smith:

«Η Kim Petras και Sam Smith στα Grammy. Ήθελα να απονείμω το τελευταίο βραβείο που ήταν το άλμπουμ της χρονιάς, αλλά θεώρησα πιο σημαντικό να παρουσιάσω την πρώτη τρανς γυναίκα που εμφανίζεται στα Grammy- μια στιγμή που έγραψε ιστορία! Και επιπλέον κέρδισε ένα Grammy.

Αντί να επικεντρωθούν σε αυτά που είπα στην ομιλία μου πολλοί άνθρωποι επέλεξαν να μιλήσουν μόνο για τις κοντινές φωτογραφίες μου που τραβήχτηκαν με μια κάμερα με μακρύ φακό από έναν φωτογράφο του Τύπου που θα παραμόρφωναν το πρόσωπο οποιουδήποτε. Για άλλη μια φορά δέχτηκα επίθεση για την ηλικία μου. Ένας κόσμος που αρνείται να γιορτάσει τις γυναίκες μετά τα 45 και αισθάνεται την ανάγκη να τις τιμωρήσει αν συνεχίσουν αυτές να είναι ισχυρογνώμων, εργατικές και περιπετειώδεις.

Δεν έχω απολογηθεί ποτέ για καμία από τις δημιουργικές μου επιλογές ούτε για τον τρόπο που δείχνω ή ντύνομαι και δεν πρόκειται να το κάνω τώρα. Έχω υποβαθμιστεί από τα μέσα ενημέρωσης από την αρχή της καριέρας μου, αλλά καταλαβαίνω ότι όλα αυτά είναι μια δοκιμασία και χαίρομαι που ανοίγω τον δρόμο, ώστε όλες οι γυναίκες που βρίσκονται πίσω μου να τον διαβούν ευκολότερα τα επόμενα χρόνια. Σύμφωνα με τα λόγια της Beyonce “Δεν θα μου τσακίσεις την ψυχή". Ανυπομονώ για πολλά ακόμη χρόνια ανατρεπτικής συμπεριφοράς. Θα διευρύνω τους ορίζοντές μου, θα αντιστέκομαι στην πατριαρχία και κυρίως θα απολαμβάνω τη ζωή μου. Υποκλιθείτε σκύλες».