UPDATE #NOW

Madonna: Άκυρη η ταινία για τη ζωή της, μετά την ανακοίνωση για παγκόσμια περιοδεία


JTeam

25 Ιανουαρίου 2023

Madonna: Άκυρη η ταινία για τη ζωή της, μετά την ανακοίνωση για παγκόσμια περιοδεία
Vanity Fair
Προς το παρόν, η ταινία μπαίνει στο συρτάρι

Θυμάστε που συζητάμε για την αυτοβιογραφική ταινία της Madonna τα τελευταία 3 χρόνια; Ε δεν θα γίνει. Αφού μάς ανακοίνωσε ότι θα της γράψει το σενάριο η Cody Diablo του Juno, αφού τελικά δεν τα βρήκανε, και αφού βρέθηκε η πρωταγωνίστρια, Julia Garner, όλα τελείωσαν.

Ή τέλος πάντων, αναβάλλεται επ'αόριστον, αφού η Madonna μόλις ανακοίνωσε περιοδεία σε όλη την Αμερική, η οποία θα ξεκινήσει τον Ιούλιο. Σύμφωνα με το περιβάλλον της, θέλει ακόμα να κάνει την ταινία για τη ζωή της, αλλά δεν πρόκειται να γίνει στο άμεσο μέλλον.

Είναι πολύ κρίμα αν σκεφτείς τον χαμό που έχει γίνει και τα ονόματα που πέρασαν από οντισιόν για τον ρόλο της. Julia Garner, Bebe Rexha, Florence Pugh και Alexa Demie. Η ταινία θα ήταν «το απίστευτο ταξίδι που της χάρισε η ζωή ως καλλιτέχνη, μουσικό και χορεύτρια αλλά και ως άνθρωπο, ενώ προσπαθεί να βρει τον δρόμο της στον κόσμο». Ο επικρατέστερος τίτλος της ήταν το "Little Sparrow".

Σε κάθε περίπτωση, η Madonna ήθελε να είναι δικό της δημιούργημα, να διηγηθεί τη δική της ιστορία και να μην το αναθέσει σε άλλον. Προς το παρόν, μπαίνει σε αναμονή, ενώ η περιοδεία της είναι ήδη sold out, αναγκάζοντάς την να προσθέσει κι άλλες ημερομηνίες. Από ό,τι φαίνεται, το "The Celebration Tour" πρόκειται για μία τεράστια υπερπαραγωγή, με αμέτρητους guests, όπως βλέπουμε και στο βίντεο, και ένα θέαμα που θα γιορτάζει τα 40 χρόνια καριέρας της pop queen.