UPDATE

H Madonna ποζάρει ως άλλος Ιησούς στο ιταλικό Vanity Fair με αφορμή τη νέα της περιοδεία


JTeam

19 Ιανουαρίου 2023

H Madonna ποζάρει ως άλλος Ιησούς στο ιταλικό Vanity Fair με αφορμή τη νέα της περιοδεία
@vanityfairitalia
Η μεγαλύτερη νίκη στη ζωή της Madonna, είναι τα παιδιά της, όπως αποκάλυψε η βασίλισσα της pop

Επιστροφή στις συναυλίες έχουμε για τη Madonna, η οποία ανακοίνωσε πρόσφατα την παγκόσμια περιοδεία της για το 2023 σε Ευρώπη και Αμερική. Με αφορμή την επιστροφή της, μιλάει στο Vanity Fair της Ιταλίας, αλλά και φωτογραφίζεται σε ένα concept που θυμίζει Μυστικό Δείπνο.

Jenny.Gr
@vanityfairitalia

Η Madonna στέκεται όρθια σε ένα μεγάλο τραπέζι, φορώντας ένα λευκό φόρεμα και έναν κόκκινο μανδύα. Κοιτάζοντας ψηλά έχει τα χέρια της προς τον ουρανό, σαν να προσεύχεται, ενώ από κάτω της στέκονται μοντέλα με την αναφορά στον Μυστικό Δείπνο να είναι σαφής, και την βασίλισσα να ποζάρει ως Ιησούς δίπλα στις δώδεκα γυναίκες-αποστόλους. Σίγουρα όχι η πρώτη φορά που η Madonna χρησιμοποιεί το εν λόγω θέμα, και μάλλον ούτε η τελευταία.

Την φωτογράφηση πραγματοποιήσαν οι Luigi & Iango, οι οποίοι δήλωσαν χαρακτηριστικά:

«Θέλαμε να δημιουργήσουμε μια συμβολική φωτογράφιση όπου η ομορφιά της εικόνας μπορεί να ειπωθεί ταπεινά μέσα από ισχυρά θέματα που σημάδεψαν το εξαιρετικά αφοσιωμένο, πνευματικό ταξίδι μιας δυνατής γυναίκας που είναι σε θέση να προκαλεί τον εαυτό της. Μια γυναίκα που δεν παύει ποτέ να εμπνέει, να προκαλεί, να σε κάνει να σκέφτεσαι και να κινεί τον κόσμο προς τα εμπρός μέσα από την ανεκτικότητα, το φως της αγάπης και τη δέσμευση», έγραψαν στο Instagram.

Όσο για την Madonna, δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Ήταν μια πρόταση από τους Luigi & Iango και σκέφτηκα ότι ήταν μια πολύ ενδιαφέρουσα άποψη, ένας τρόπος να ενσταλάξω μια αποκλειστικά γυναικεία ενέργεια σε μια κόσμο που παραδοσιακά φανταζόταν και αντιπροσωπεύεται μόνο από άνδρες. Γύρισα λοιπόν τα τραπέζια και μου άρεσε η ιδέα να παίξω με μια αντίφαση που δεν ήταν καθόλου αντίφαση».

Jenny.Gr
@vanityfairitalia

Στην συνέντευξη η Madonna αποκαλύπτει με ειλικρίνεια ότι η μεγαλύτερη νίκη στη ζωή της είναι τα παιδιά της, ενώ ανέφερε ότι εξακολουθεί να κάνει καριέρα.

«Ξόδεψα όλο μου το χρόνο, όλη μου την ενέργεια παλεύοντας και δουλεύοντας για πράγματα που οι περισσότεροι άνθρωποι δεν μπορούσαν καν να φανταστούν ή με δυσκολία να πιστέψουν. Τι μου κόστισε; Απουσία ξεκούρασης, εγκατάλειψη της ασφάλειας, τέλος κάθε χαλάρωσης, αντίο σε μια άνετη ζωή, έλλειψη ύπνου, μηδενική ψυχική ηρεμία, αδυναμία να περάσω χρόνο με τους ανθρώπους που αγαπώ. Ωστόσο, αυτό ήταν το ταξίδι που έπρεπε να κάνω. Ωστόσο, αυτό ήταν το κόστος που αποφάσισα να πληρώσω. Και επιτρέψτε μου να είμαι σαφής: το πλήρωσα μέχρι την τελευταία δεκάρα».

Jenny.Gr
@vanityfairitalia

TAGS