UPDATE #NOW

Η Florence Pugh μιλά για τις αμέτρητες ζωές που έχει ζήσει, τον χωρισμό και γιατί θα υπερασπίζεται πάντα τον εαυτό της


Κλέλια Φατούρου

13 Ιανουαρίου 2023

Η Florence Pugh μιλά για τις αμέτρητες ζωές που έχει ζήσει, τον χωρισμό και γιατί θα υπερασπίζεται πάντα τον εαυτό της
Η ηθοποιός φωτογραφήθηκε για τη Vogue και μίλησε για όλα

Η Florence Pugh είναι 26 χρονών, αλλά έχει ζήσει ήδη αμέτρητες ζωές. Όχι μόνο υποκριτικά, αλλά και με όλα αυτά που έχει κάνει ή έχε βιώσει. Χειμαρρώδης, δεν δίνει δεκάρα για τη γνώμη των άλλων, νοιάζεται πολύ για τους συνεργάτες της και όσους αγαπά, και το όνειρό της ήταν να ζει κοντά στους φίλους της και σε μία pub. Το κατάφερε.

Μιλώντας στη Vogue, αποκάλυψε όλα όσα δεν ξέραμε για τα παιδικά της χρόνια, το τέλος της σχέσης της με τον Zach Braff, τις απώλειες που ήρθαν εξαιτίας του COVID, αλλά τηρεί ακόμη σιγή ιχθύος για το Don't Worry Darling Drama. Μεγάλωσε με πατέρα, που είναι ιδιοκτήτης εστιατορίων και μητέρα χορεύτρια, έχει πολλά αδέρφια και έζησε σε ένα σπίτι όπου η καλλιτεχνική φλέβα ήταν κάτι που ενισχυόταν. «Κατά βάση κυκλοφορούσαμ γυμνοί, οπότε καταλαβαίνεις πόσο άνετα νιώθω φορώντας ένα ρούχο, όπου φαίνεται το στήθος μου. Συνεπώς, δεν καταλαβαίνω γιατί προσβλήθηκαν τόσο επειδή είδαν τις θηλές μου».

Γεννήθηκε στο Oxfordshire, αλλά ότνα 3 χρονών μετακόμισαν στην Ισπανία, επειδή ήταν φιλάσθενη και θα της έκανε καλό. Εκεί ζούσαν πολύ πιο ανέμελα και όταν επέστρεψαν στο Oxfordshire, κατάλαβε ότι δεν μπορούσε να πηγαίνει μόνη όπου θέλει. Υπήρχε όμως ένα πολύ ζεστό οικογενειακό κλίμα και κάθε μέρα ήταν σαν γιορτή. Ειδικά τα Χριστούγεννα. Έμαθε επίσης ότι είναι οκ να έχεις τρίχες στο μουστάκι ή να μυρίζεις λίγο μετά τη γυμναστική. «Δεν θα χάσω ποτέ κιλά για έναν ρόλο. Δεν με ενδιαφέρει».

Οι οντισιόν ξεκίνησαν στα 16, όπου και βρήκε τον πρώτο της ρόλο αλλά η επιτυχία ξεκίνησε το 2016, στο Lady Macbeth. Ακολούθησε το King Lear με τον Anthony Hopkins και το Midsommar, στο οποίο υποδυόταν μία δολοφόνο. Το Little Women της Greta Gerwig της χάρισε υποψηφιότητα για Όσκαρ, μετά ήταν η μικρή αδερφή της Scarlett Johansson στο Black Widow και το Don't Worry Darling, για το οποίο δεν θέλει να μιλήσει, ξέροντας ότι, ό,τι και αν πει, θα της γυρίσει μπούμερανγκ.

Αγόρασε πρόσφατα το πρώτο σπίτι της στο Λονδίνο, επειδή ήθελε να είναι κοντά στους φίλους της και σε μία τοπική pub. Μέχρι πρόσφατα, συζούσε με τον πρώην σύντροφό της, Zach Braff στο Los Angeles και ακόμα προσπαθεί να βρει τα πατήματά της, αν και αναφέρεται στην «κουζίνα της», εκεί που έμεναν μαζί. Ένα ακόμη πράγμα για το οποίο σχολιάστηκε η Pugh ήταν για τα 21 χρόνια που τη χώριζαν από τον σύντροφό της, λες και ήταν πρόβλημα για τους ίδιους.

Αυτό που δεν ξέραμε είναι ότι την περίοδο της πανδημίας, το ζευγάρι φιλοξένησε ένα ζευγάρι φίλων και το νεογέννητο γιο τους, τον ηθοποιό Nick Cordero, που τελικά κατέληξαν λόγω του COVID. Η κηδεία έγινε στον κήπο τους, ενώ ο Braff έχασε την αδερφή και τον πατέρα του για τους ίδιους λόγους. Όλα αυτά έγιναν η έμπνευση για την ταινία "A Good Person", όπου συμπρωταγωνιστεί η Pugh με τον Morgan Freeman. «Νομίζω ότι είναι μία από τις σπουδαιότερες ηθοποιούς της γενιάς της. Δεν μπορείς να πάρεις τα μάτια σου από πάνω της. Δεν είναι μόνο η ομορφιά, αλλά αυτό το ταλέντο που σε μαγνητίζει», δήλωσε ο Braff.

Όσοι έχουν συνεργαστεί μαζί της, μιλούν για την επόμενη Kate Winslet ή Meryl Streep, αλλά και για έναν τρομερά δοτικό άνθρωπο που θα στείλει ένα φορτηγό με ντόνατς στα γυρίσματα, μετά από μία πολύ δύσκολη μέρα. Τι έχει να περιμένει από εδώ και στο εξής; Πολλά. Το Oppenheimer του Nolan, το sequel του Dune, ένα ντοκιμαντέρ για τους λύκους που ετοιμάζει με τον φίλο και συνάδελφο Alexander Skarsgård και θα ήθελε πολύ να κάνει θέατρο, αλλά δεν ξέρει αν είναι έτοιμη.

Αν βρει ελεύθερο χρόνο, θα ήθελε πολύ να κάνει ένα ταξίδι στην Ιταλία, θέλει να τελειώσει την κουζίνα στο νέο της σπίτι, να επισκεφθεί τα ανίψια της και, κάποια στιγμή, να κάνει τα δικά της παιδιά.

Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη στη Vogue