UPDATE #NOW

A Good Person: Η Florence Pugh συναντά τον Morgan Freeman, σε μία ταινία με σοκαριστική υπόθεση


Κλέλια Φατούρου

16 Δεκεμβρίου 2022

A Good Person: Η Florence Pugh συναντά τον Morgan Freeman, σε μία ταινία με σοκαριστική υπόθεση
Μία ακόμα ενδιαφέρουσα ταινία από τη Florence Pugh

Η νέα ταινία της Florence Pugh είναι μία ιστορία αρκετά ρεαλιστική, που κανείς δεν θα ήθελε να ζήσει. Ο Daniel (Morgan Freeman) γνωρίζει την Allison (Florence Pugh), μία νεαρή γυναίκα με λαμπρό μέλλον, που επιβιώνει από ένα θανατηφόρο τροχαίο, το οποίο του στερεί την κόρη του. Μέσα στο πένθος του, προσπαθεί να μεγαλώσει την έφηβη εγγονή του ενώ η Allison αναζητά τη λύτρωση. Μαζί ανακαλύπτουν ότι η φιλία, η συγχώρεση και η ελπίδα μπορούν να ανθήσουν εκεί που δεν το περιμένεις.

Εκτός από την ίδια την ιστορία, έχει μεγάλο ενδιαφέρον και το υπόλοιπο cast, που αποτελείται από τους Molly Shannon, Celeste O'Connon, Zoe Lister-Jones και Chinaza Uche. Επίσης, το "A Good Person" έχει γραφτεί και σκηνοθετηθεί από τον Zach Braff, πρώην σύντροφο της Pugh.

«Ξέρω ότι είμαι προκατειλημμένος, αλλά η ερμηνεία της Florence σε αυτή την ταινία είναι σκέτο θαύμα. Ό,τι και να κάνει είναι εκπληκτικό και όλοι λένε ότι ίσως είναι η καλύτερη ηθοποιός της γενιάς της. Αυτή όμως η ερμηνεία είναι ένας συνδυασμός δράματος-κωμωδίας και το ίδιο ισχύει και για τον Morgan Freeman», δήλωσε πρόσφατα ο σκηνοθέτης.

Ο Braff έχει απόλυτο δίκιο και αυτή είναι αδιαμφισβήτητα η χρονιά της. Μετά το αμφιλεγόμενο "Don't Worry Darling" και το καθηλωτικό "The Wonder", έρχεται το δεύτερο μέρος του "Dune" και το "Oppenheimer". Αυτή η ταινία πάντως θα κάνει πρεμιέρα στις 31 Μαρτίου.