ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Η Madonna σχεδιάζει νέα έκθεση με τον Anthony Vaccarello και τον Saint Laurent


JTeam

30 Νοεμβρίου 2022

Η Madonna σχεδιάζει νέα έκθεση με τον Anthony Vaccarello και τον Saint Laurent
Instagram/ysl
Η Madonna και ο Anthony Vaccarello συνεργάζονται για μια από τις πιο πολυσυζητημένες εκθέσεις τις χρονιάς!

Ο οίκος μόδας Saint Laurent, θέλοντας να γιορτάσει την επανέκδοση από τη Rive Droite του βιβλίου της Madonna "Sex", κάνει μια έκθεση γύρω από αυτό το βιβλίο στην Art Basel στο Miami Beach.

Jenny.Gr
ysl.com

Επιμελημένη από την Madonna και τον creative director του Saint Laurent, Anthony Vaccarello, η έκθεση θα περιλαμβάνει φωτογραφίες από το βιβλίο σε μεγάλη κλίμακα σε ένα προσωρινό κατάλυμα μπροστά στην παραλία, το oποίo μοιάζει με κουτί και κατασκευάστηκε αποκλειστικά για την Art Basel Miami.

Jenny.Gr
Instagram/anthonyvaccarello

Το βιβλίο "Sex" πρωτοκυκλοφόρησε το 1992 και πάρα πολύ γρήγορα έγινε γνωστό για τις προκλητικές φωτογραφίες του και την ελευθεριότητα που το διείπε στο κομμάτι της σεξουαλικής αυτοέκφρασης, η οποία δεν ήταν και τόσο pop εκείνη την εποχή.

Με τις εκπληκτικές φωτογραφίες του φωτογραφικού θρύλου Steven Meisel και κείμενα γραμμένα από την ίδια την βασίλισσα Madonna, το βιβλίο παραμένει ένα κομψοτέχνημα του παρελθόντος, που συνεχίζει να βοηθάει στη σεξουαλική επανάσταση, μέχρι ένα σημείο τουλάχιστον.

Jenny.Gr
Instagram/ysl


Για να γιορτάσουν τα 30 χρόνια του βιβλίου και την αδιαμφισβήτητη επίπτωσή του στην κοινωνία, η Madonna και ο Anthony Vaccarello συνεργάστηκαν για να ξαναφέρουν το "Sex" στη ζωή μέσα απο την Art Basel. Το βιβλίο θα επανεκδοθεί σε 800 αντίτυπα, αποκλειστικά για τον Saint Laurent. Ένας ακόμα πιο μικρός αριθμός από αυτά θα είναι υπογεγραμμένα από την Madonna με τα έσοδα να δίνονται στο Raising Malawi, ενώ στην έκθεση θα υπάρχουν μπλουζάκια και tote τσάντες για τους παρευρισκόμενους.

Η Saint Laurent gallery θα είναι ανοιχτή στο κοινό με δωρεάν είσοδο για τους άνω τον 18, από τις 29 Νοέμβρη μέχρι τις 4 Δεκέμβρη.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.