UPDATE

Η Madonna δηλώνει gay: Έκανε (κάτι σαν) coming out σε νέο βίντεο


JTeam

10 Οκτωβρίου 2022

Η Madonna δηλώνει gay: Έκανε (κάτι σαν) coming out σε νέο βίντεο
Δεν είναι η πρώτη φορά που η Madonna απασχολεί τα μέσα με δηλώσεις της γύρω από την σεξουαλικότητα της, ωστόσο αυτήν την φορά ήταν αρκετά ξεκάθαρη μέσα από ένα βίντεο της στο tik tok

Μεταξύ σοβαρού και αστείου η Madonna δήλωσε πως είναι γκέι, χωρίς ωστόσο να δίνει περισσότερη έκταση, ή να μιλά για την σεξουαλικότητα της. Μάλιστα δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο. «Νομίζω ότι όλοι έχουν μια bisexual φύση. Αυτή είναι η θεωρία μου. Μπορεί να κάνω και λάθος», είχε πει σε συνέντευξή της το μακρινό 1991.

Η 64χρονη τραγουδίστρια ανέβασε βίντεο στο TikTok με την ίδια στο μπάνιο της, να προσπαθεί να πετάξει ένα ζευγάρι καυτά ροζ εσώρουχα στον κάδο απορριμμάτων και να αστοχεί εντελώς. «Αν αστοχήσω, είμαι γκέι!», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της ανάρτησης.

@madonna

♬ original sound - nudy georges

Πρόκειται για ένα αρκετά στοχευμένο βίντεο και παρότι η star δεν έχει κυκλοφορήσει ποτέ δημόσια με γυναίκα, κανείς δεν έχει ξεχάσει τα φιλιά της με την Britney Spears και την Aguilera στα MTV Video Music Awards του 2003, ενώ πρόσφατα φίλησε την ράπερ Tokischa για ένα remix ενός τραγουδιού της. Γιορτάζοντας τα 64α γενέθλια της στην Ιταλία, είχε επίσης δημοσιεύσει και δυο φωτογραφίες στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου, όπου και πάλι φιλούσε γυναίκα.

Jenny.Gr

Τα σχόλια κάτω από το βίντεο έκαναν λόγο για μια είδηση που ήδη γνώριζαν: «Η Madonna έχει δηλώσει ότι είναι bisexual εδώ και δεκαετίες, μάγκες μου», ενώ άλλοι είχαν μείνει με την απορία: «Μήπως μόλις είδα τη Madonna να κάνει coming out; Μπράβο της».

TAGS