CELEBRITIES

H Madonna αναπαριστά γυμνή τη σκηνή θανάτου της Marilyn Monroe και διχάζει


The Jennettes

30 Οκτωβρίου 2021

H Madonna αναπαριστά γυμνή τη σκηνή θανάτου της Marilyn Monroe και διχάζει
Η Madonna πρωταγωνιστεί στο εξώφυλλο του νέου τεύχους Νοεμβρίου του V magazine, αντιγράφοντας μεταξύ άλλων, τη σκηνή θανάτου της Marilyn Monroe όταν το 1962 βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της από υπερβολική δόση χαπιών. 

Η Madonna πρωταγωνιστεί στο εξώφυλλο του νέου τεύχους Νοεμβρίου του V magazine, αντιγράφοντας μεταξύ άλλων, τη σκηνή θανάτου της Marilyn Monroe όταν το 1962 βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της από υπερβολική δόση χαπιών. 

 Η νέα φωτογράφιση της διάσημης pop star έχει προκαλέσει πολλές αντιδράσεις, ακόμη και από τους fans της, όχι για τις ημίγυμνες σκηνές αλλά για την αναπαράσταση της Monroe. Για τις λήψεις που τράβηξε ο φωτογράφος Steven Klein, η star επέλεξε μια σκηνή, που είναι εμπνευσμένη από το "The Last Sitting" του  Bern Stern, την τελευταία φωτογράφιση της Marilyn έξι εβδομάδες πριν φύγει από τη ζωή στα 36 της. 

Σε μία από τις λήψεις, η Madonna είναι μπρούμυτα σε ένα στρώμα, αποκαλύπτοντας τα οπίσθια της ενώ σε ορισμένες φωτογραφίες, εμφανίζονται μπουκάλια από χάπια σε ένα τραπέζι δίπλα στο κρεβάτι όπου ποζάρει ξαπλωμένη.

Πολλοί θαυμαστές της 63χρονης βασίλισσας της pop βρίσκουν το τελικό αποτέλεσμα εξαιρετικά κακόγουστο και αποτυχημένο, όπως σχολίασε ο ειδικός της pop κουλτούρας, Mike Sington στο Twitter. Όπως σημείωσε: «Για κάποιον νοσηρό και απόκοσμο λόγο, η Madonna αποφάσισε να αναδημιουργήσει το κρεβάτι του θανάτου της Marilyn Monroe. Η ασπρόμαυρη φωτογραφία απεικονίζει ουσιαστικά το υπνοδωμάτιο της Monroe όπου βρέθηκε νεκρή».

Η star πρωταγωνιστεί σε τέσσερα διαφορετικά εξώφυλλα του V Magazine. Σε ένα από αυτά φιγουράρει γυμνή σε ένα άστρωτο κρεβάτι, με το πρόσωπό της να μην κοιτάζει στην κάμερα. Στο συγκεκριμένο πλάνο, φορά μόνο ένα διχτυωτό καλσόν, διαμάντια, μακριά γάντια και γόβες στιλέτο Christian Louboutin. Οι άλλες τρεις λήψεις για το εξώφυλλο, παρουσιάζουν κοντινά πλάνα της, με ένα στο οποίο δαγκώνει μια σειρά από μαργαριτάρια, σε ένα άλλο γλείφει ένα κολιέ και ποζάρει προφίλ με ένα γούνινο παλτό.

Σε δελτίο Τύπου για την φωτογράφηση της Madonna, ο Steven Klein ανέφερε: «Δεν μας ενδιέφερε να αναδημιουργήσουμε ακριβώς τις εικόνες, αλλά το πιο σημαντικό για εμάς, ήταν να εξερευνήσουμε τη σχέση μεταξύ φωτογράφου και θέματος. Τόσο η φιλία όσο και η καλλιτεχνική διαδικασία και πώς η τέχνη μπορεί να μιμηθεί τη ζωή και το αντίστροφο. Όταν έστειλα στη Madonna τις φωτογραφίες, την μαγνήτισε η ευθραυστότητα της Monroe εκείνη τη στιγμή της ζωής της, Αποφασίσαμε να βρούμε μια σουίτα ξενοδοχείου και να προσπαθήσουμε να απαθανατίσουμε τη σχέση ανάμεσα σε μία star και την κάμερα, το μυστήριο και την μαγεία αυτής της δημιουργικής συνεργασίας».

Ο σκοπός της φωτογράφισης φαίνεται ωστόσο πως δεν έγινε αντιληπτός από πολλούς fans, προκαλώντας ποικίλες αντιδράσεις στα social. 

Δείτε ακόμη: "Madonna: Η βασίλισσα της pop, 18 χρονών χορεύει γυμνή μπαλέτο 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.

TAGS