ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Θυμάστε το iconic κωνικό σουτιέν Jean Paul Gaultier της Madonna; Τώρα μπορείτε να το νοικιάσετε


Μάρθα Κουμπάνη

27 Οκτωβρίου 2021

Θυμάστε το iconic κωνικό σουτιέν Jean Paul Gaultier της Madonna; Τώρα μπορείτε να το νοικιάσετε
Τώρα μπορείτε να νοικιάσετε το iconic κωνικό σουτιέν Jean Paul Gaultier της Madonna

O Jean Paul Gaultier εγκαινιάζει μια υπηρεσία ενοικίασης μερικών από τα πιο εμβληματικά σχέδιά του.

Σε μια κίνηση που αναμένεται να τοποθετήσει τον γαλλικό οίκο μόδας στην πρώτη γραμμή μιας νέας αυγής για το λιανικό εμπόριο πολυτελείας, οι πελάτες θα μπορούν να δανειστούν από ένα αρχείο που εκτείνεται σε περισσότερα από 30.000 κομμάτια, που δημιούργησε το αγαπημένο enfant terrible της Γαλλίας κατά τη διάρκεια της 50χρονης καριέρας του ως σχεδιαστής.

Η υπηρεσία ξεκινά τη λειτουργία της σήμερα, 27/10, και θα περιλαμβάνει μια συλλογή κομματιών από τις δεκαετίες του 1980 και του 1990, συμπεριλαμβανομένου του διάσημου cage dress και των κορσέδων με κωνικό σουτιέν που έγιναν iconic χάρη στη Madonna, η οποία φόρεσε ένα κατά τη διάρκεια της περιοδείας της στο Blonde Ambition.

Ο αυθεντικός στηθόδεσμος της Madonna κατά τη διάρκεια της περιοδείας της στο Blonde Ambition το 1990, πουλήθηκε σε δημοπρασία για $52.000 το 2012.

Οι τιμές ενοικίασης ωστόσο είναι πολύ πιο προσιτές. Κυμαίνονται από περίπου €150 (£126) για ένα μαντήλι έως €700 για τη βραχυπρόθεσμη ενοικίαση ενός βραδινού cage dress, ο Gaultier ελπίζει να ανοίξει το εμπορικό σήμα του σε ένα ευρύτερο κοινό και να δελεάσει τη νέα γενιά να γνωρίσει τη μάρκα.

Το λανσάρισμα μιας vintage κατηγορίας, μέσω της οποίας οι πελάτες μπορούν να αγοράσουν αγαπημένα αντικείμενα που φέρουν την ετικέτα Gaultier, είναι επίσης μέρος της νέας στρατηγικής του οίκου. Μια συλλογή 50 vintage αντικειμένων που προέρχονται από ιδιώτες πελάτες και μεταπωλητές θα είναι προς πώληση στον ιστότοπο της μάρκας.

Η απόφαση αυτή ακολουθεί το έντονο ενδιαφέρον για τον Gaultier σε ιστότοπους κυκλοφορίας, συμπεριλαμβανομένων των Vestiare Collective και Depop. Οι κορσέδες του γαλλικού οίκου είναι από τα πιο περιζήτητα vintage κομμάτια.

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.