UPDATE #NOW

Φιλαράκια: Όλες οι λεπτομέρειες που δεν προσέξαμε ποτέ στην αγαπημένη μας σειρά


The Jennettes

30 Οκτωβρίου 2021

Φιλαράκια: Όλες οι λεπτομέρειες που δεν προσέξαμε ποτέ στην αγαπημένη μας σειρά
Μπορεί να είστε φανατικοί οπαδοί της αγαπημένης σειράς «Φιλαράκια» και να έχετε δει χιλιάδες φορές τα επεισόδια αλλά είμαστε σίγουροι πως υπάρχουν κάποιες λεπτομέρειες που σας έχουν ξεφύγει και ήρθε η ώρα να σας τις αποκαλύψουμε. 

Μπορεί να είστε φανατικοί οπαδοί της αγαπημένης σειράς «Φιλαράκια» και να έχετε δει χιλιάδες φορές τα επεισόδια αλλά είμαστε σίγουροι πως υπάρχουν κάποιες λεπτομέρειες που σας έχουν ξεφύγει και ήρθε η ώρα να σας τις αποκαλύψουμε. 

H Monica και το ειδικό βαζάκι στο εστιατόριο της

Εάν υπάρχει κάτι που ξεχώριζε πάνω στην αγαπημένη ηρωίδα, είναι το γεγονός πως ήταν πάντα απαιτητική. Ωστόσο, έκανε κάθε προσπάθεια για να διαχειρίζεται το πρόβλημα της με αποτέλεσμα να έχει τοποθετήσει ένα ειδικό βάζο στο εστιατόριο Alessandro's, στο οποίο έβαζε ένα δολάριο κάθε φορά που φώναζε σε κάποιον. Μάλλον, φαίνεται πως φώναζε πολύ εάν παρατηρήσετε καλύτερα τα επεισόδια!

Joey και Chandler: Οι «αστείες» σημειώσεις στον πίνακα πίσω από την πόρτα του διαμερίσματός τους 

Είναι πολύ πιθανό να μην προσέξατε ποτέ τις πολύ ενδιαφέρουσες σημειώσεις που τοποθετούσαν πίσω από την πόρτα του διαμερίσματός τους, οι Joey Και Chandler. Όπως τότε που η Monica και ο Chandler παραδέχτηκαν ότι ήταν ζευγάρι. Πάνω στον πίνακα είχε τα αρχικά τους και μια καρδιά!

Η απρόσμενη αλλαγή στους τίτλους αρχής

Ναι, καλά διαβάσατε και ίσως να μην το προσέξατε ποτέ αφού έγινε μόνο σε ένα επεισόδιο! Είναι όμως γεγονός και συνέβη στο πρώτο επεισόδιο της έκτης σεζόν όπου είχε προστεθεί το επίθετο "Arquette" στο τέλος όλων των ονομάτων προκειμένου να συγχαρούν το ζευγάρι, Courteney και David, όταν η Courteney άλλαξε το όνομά της σε Courteney Cox Arquette. 

Η γυναίκα που υποδύεται την ατζέντη του Joey και μια νοσοκόμα ήταν η ίδια ηθοποιός

Θυμάστε την Estelle Leonard που έκανε την ατζέντη του Joey; Ελάχιστοι ήταν εκείνοι που διαπίστωσαν πως η ίδια υποδύθηκε και μια νοσοκόμα στο επεισόδιο που γεννιόταν ο γιος του Ross, Ben. 

jenny.gr
Screenshot: Warner Bross

Στα γυρίσματα του τελευταίου επεισοδίου, η Courteney Cox ήταν έγκυος

Η Phoebe έμεινε έγκυος όταν η Lisa Kudrow ήταν στην πραγματικότητα. Όταν όμως η Courteney Cox ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της, τα πράγματα ήταν πιο σύνθετα αφού η Monica και ο Chandler δεν μπορούσαν να κάνουν παιδιά και υιοθέτησαν δίδυμα. Αν και η αγαπημένη ηθοποιός φορούσε φαρδιά ρούχα, σε πολλές σκηνές η κοιλίτσα της ήταν ευδιάκριτη. 

Το παράθυρο κουζίνας στο σπίτι της Monica με τα διαφορετικά τοπία

Στο σπίτι της Monica, όλοι έχουμε παρατηρήσει ένα παράθυρο στην κουζίνα της αλλά πολλοί μπορεί να μην προσέξαμε ότι η σκηνή και το τοπίο έξω από αυτό μεταβάλλεται διαρκώς. Τη μία βλέπουμε τον απέναντι κτίριο και την άλλη, έναν τοίχο!

Τα διπλά γενέθλια του Ross

O Ross δεν είχε γενέθλια για τρεις σεζόν. Στις σεζόν 3, 4 και 5, ο πρωταγωνιστής ισχυριζόταν ότι είναι 29 χρονών κι ενώ λίγα χρόνια μετά, είπε ότι τα γιόρταζε στις 18 Οκτωβρίου, ο Dr Geller είχε αναφέρει ότι τα γενέθλια του ήταν τον Δεκέμβριο. 

Δείτε ακόμη: