UPDATE #NOW

James Michael Tyler: Πέθανε στα 59 του ο «Gunther» από τα Φιλαράκια


The Jennettes

25 Οκτωβρίου 2021

James Michael Tyler: Πέθανε στα 59 του ο «Gunther» από τα Φιλαράκια

Ο James Michael Tyler, τον οποίο όλοι γνωρίσαμε ως Gunther στα Φιλαράκια, έφυγε από τη ζωή την Κυριακή, στα 59 του χρόνια.

Ο ηθοποιός δαγνώστηκε με καρκίνο του προστάτη σε προχωρημένο στάδιο τον Σεπτέμβριο του 2018, έκανε ό,τι μπορούσε αλλά πέθανε ήσυχα, στο σπίτι του. Δεν είχε μιλήσει δημόσια για την ιστορία του και τη μάχη με την ασθένεια μέχρι φέτος, εξηγώντας ότι εξαιτίας της δεν εμφανίστηκε στο reunion των Friends. 

«Οι αγαπημένοι του τον γνώριζαν ως ηθοποιό, μουσικό, ακτιβιστή για την ενημέρωση σχετικά με τον καρκίνο και τρυφερό σύζυγο», έγραψε ο manager του. «Ο Michael λάτρευε τη live μουσική, να χειροκροτά τους Clemson Tigers και συχνά πήγαινε σε διασκεδαστικές περιπέτειες της τελευταίας στιγμής. Αν τον συνάντησες μία φορά, είχες έναν φίλο για πάντα».

«Η Warner Bros. Television θρηνεί την απώλεια του James Michael Tyler, πολυαγαπημένου ηθοποιού και βασικού μέλους της οικογένειας των FRIENDS», αναφέρει το επίσημο προφίλ της σειράς στο Twitter. «Οι σκέψεις μας είναι στην οικογένεια, τους φίλους και τους θαυμαστές του».

Η Jennifer Aniston έκανε τη δική της ανάρτηση για τον χαμό του φίλου της. «Τα Φιλαράκια δε θα ήταν τα ίδια χωρίς εσένα. Σ’ ευχαριστώ για το γέλιο που έφερες στη σειρά και στις ζωές μας. Θα μας λείψεις», έγραψε στο Instagram.

O James Michael Tyler, ο οποίος έχει χαρακτηριστεί ως έβδομο μέλος της παρέας του Central Perk, μίλησε για τον καρκίνο πρόσφατα, εξηγώντας γιατί δεν εμφανίστηκε στο reunion. 

«Ήθελα να συμμετάσχω σε αυτό και, αρχικά, θα πήγαινα στη σκηνή μαζί τους, θα μπορούσα να πάρω μέρος στη γιορτή», δήλωσε. «Ειλικρινά, ήταν γλυκόπικρο. Θα χαιρόμουν πολύ αν ήμουν εκεί. Ήταν δική μου απόφαση το να απέχω και να εμφανιστώ απλώς μέσω Zoom, βασικά, επειδή δεν ήθελα να χαλάσω το κέφι, καταλαβαίνετε; Δεν ήθελα να πει κανείς “A, στο μεταξύ, ο Gunther έχει καρκίνο”».

πηγή φωτογραφίας: Getty/Ideal Image
jenny.gr