ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

Ο Lil Nas X είναι ο νέος beauty ambassador του Yves Saint Laurent


Ελένη Τσούτση

6 Σεπτεμβρίου 2022

Ο Lil Nas X είναι ο νέος beauty ambassador του Yves Saint Laurent
O οίκος Yves Saint Laurent ανακοίνωσε τη συνεργασία του με τον διάσημο raper Lil Nas X

Ο raper Lil Nas X είναι το κεντρικό πρόσωπο του YSL Beauty και μόλις έγινε η συνεργασία που δεν ξέραμε ότι χρειαζόμασταν.

«Ο Lil Nas X ενσαρκώνει το όραμα του οίκου YSL Beauty για το μέλλον της βιομηχανίας της ομορφιάς: ξεπερνάει τα όρια, είναι μοναδικός, δεν απολογείται, είναι τολμηρός», δηλώνει η Laetitia Raoust, Γενική Διευθύντρια του YSL Beauty στις ΗΠΑ. «Η σύνδεση του YSL Beauty και του ακλόνητου πάθους του Lil Nas X, που έχουν στόχο την ατομικότητα, είναι η έμπνευση πίσω από αυτή τη συνεργασία, που φιλοδοξεί να ενδυναμώσει την επόμενη γενιά ομορφιάς».

Πρωτοπόροι και καινοτόμοι, ο Lil Nas X και ο οίκος YSL Beauty ξεπερνούν τα όρια της ομορφιάς όπως τη γνωρίζουμε μέχρι σήμερα. Ο Lil Nas X μάλιστα γίνεται ο νεότερος ambassador του οίκου, που αξιοποιεί την πολυδιάστατη δύναμη της ομορφιάς.

Πιο συγκεκριμένα, η νέα καμπάνια με πρωταγωνιστή τον Lil Nas X περιλαμβάνει το νέο λανσάρισμα του οίκου Rouge Pur Couture: The Bold. Πρόκειται για ένα κραγιόν με υπέροχο φινίρισμα και τρισδιάστατη λάμψη. Η επιλογή του ambassador δεν είναι τυχαία καθώς με αυτόν τον τρόπο ο οίκος θέλει να ενθαρρύνει όλα τα μέλη της κοινότητας του να αγκαλιάσουν την ατομικότητα και να μην επιτρέψουν σε κανέναν να ορίσει, αψηφήσει ή να αρνηθεί την ξεχωριστή τους ταυτότητα.

Ο Lil Nas X και ο YSL Beauty ξεσηκώνουν την έρημο στην νέα καμπάνια, παρουσιάζοντας ένα νέο μουσικό κομμάτι για πρώτη φορά.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.