ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

Ο Lil Nas X είναι ο νέος beauty ambassador του Yves Saint Laurent


Ελένη Τσούτση

6 Σεπτεμβρίου 2022

Ο Lil Nas X είναι ο νέος beauty ambassador του Yves Saint Laurent
O οίκος Yves Saint Laurent ανακοίνωσε τη συνεργασία του με τον διάσημο raper Lil Nas X

Ο raper Lil Nas X είναι το κεντρικό πρόσωπο του YSL Beauty και μόλις έγινε η συνεργασία που δεν ξέραμε ότι χρειαζόμασταν.

«Ο Lil Nas X ενσαρκώνει το όραμα του οίκου YSL Beauty για το μέλλον της βιομηχανίας της ομορφιάς: ξεπερνάει τα όρια, είναι μοναδικός, δεν απολογείται, είναι τολμηρός», δηλώνει η Laetitia Raoust, Γενική Διευθύντρια του YSL Beauty στις ΗΠΑ. «Η σύνδεση του YSL Beauty και του ακλόνητου πάθους του Lil Nas X, που έχουν στόχο την ατομικότητα, είναι η έμπνευση πίσω από αυτή τη συνεργασία, που φιλοδοξεί να ενδυναμώσει την επόμενη γενιά ομορφιάς».

Πρωτοπόροι και καινοτόμοι, ο Lil Nas X και ο οίκος YSL Beauty ξεπερνούν τα όρια της ομορφιάς όπως τη γνωρίζουμε μέχρι σήμερα. Ο Lil Nas X μάλιστα γίνεται ο νεότερος ambassador του οίκου, που αξιοποιεί την πολυδιάστατη δύναμη της ομορφιάς.

Πιο συγκεκριμένα, η νέα καμπάνια με πρωταγωνιστή τον Lil Nas X περιλαμβάνει το νέο λανσάρισμα του οίκου Rouge Pur Couture: The Bold. Πρόκειται για ένα κραγιόν με υπέροχο φινίρισμα και τρισδιάστατη λάμψη. Η επιλογή του ambassador δεν είναι τυχαία καθώς με αυτόν τον τρόπο ο οίκος θέλει να ενθαρρύνει όλα τα μέλη της κοινότητας του να αγκαλιάσουν την ατομικότητα και να μην επιτρέψουν σε κανέναν να ορίσει, αψηφήσει ή να αρνηθεί την ξεχωριστή τους ταυτότητα.

Ο Lil Nas X και ο YSL Beauty ξεσηκώνουν την έρημο στην νέα καμπάνια, παρουσιάζοντας ένα νέο μουσικό κομμάτι για πρώτη φορά.