ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Έχετε λεπτά μαλλιά; Αυτά είναι τα κουρέματα που προτείνουν οι hair experts


Ελένη Τσούτση

5 Σεπτεμβρίου 2022

Έχετε λεπτά μαλλιά; Αυτά είναι τα κουρέματα που προτείνουν οι hair experts
Καθώς περάσαμε στο φθινόπωρο, πιθανότατα θα θέλετε να αλλάξετε τα μαλλιά σας

Ανάμεσα στα νέα hair trends και την πρακτικότητα αναζητάτε το ιδανικό hair look για εσάς. Άλλωστε γνωρίζουμε την αίσθηση: Ο καιρός αλλάζει, τα καθημερινά μας outfits αλλάζουν και ξαφνικά νιώθουμε την ανάγκη να δοκιμάσουμε ένα νέο χτένισμα. Αλλά αν έχετε αδύνατα μαλλιά, είτε λόγω τριχόπτωσης είτε λόγω DNA, το να βρείτε ένα κούρεμα που σας ταιριάζει μπορεί να είναι ένα απαιτητικό challenge.

Τα κοντά μαλλιά μέχρι τον ώμο έχουν το πιο ευέλικτο μήκος. Είναι αρκετά μακριά για να κάνετε μία αλογοουρά αλλά και αρκετά κοντά για να αποκτήσετε στιλ στη στιγμή, χωρίς πολλή προσπάθεια. Αν έχετε λοιπόν λεπτά μαλλιά το πολύ μακρύ μήκος μπορεί να τα "βαρύνει" και μάλιστα να τονίσει τα αδύνατά τους σημεία. Όμως αν έχετε σγουρά ή ίσια μαλλιά τότε ένα κοντό haircut θα χαρίσει όγκο και κίνηση στα μαλλιά σας κάνοντάς τα να δείχνουν πιο πλούσια.

Μπορεί να σκεφτείτε ότι ενδεχομένως με την επιλογή ενός κοντού look δεν έχετε και πολλές εναλλακτικές στο hairstyle τα looks που συγκεντρώσαμε θα σας πείσουν για το αντίθετο.

Οι hair experts επισημαίνουν ότι το κοντό κούρεμα θα πρέπει να ταιριάζει στο σχήμα του προσώπου σας αλλά και με την ποιότητα της τρίχας σας. Αν ακόμη βρίσκεστε σε δίλημμα για το ποια θα είναι τα καθημερινά σας χτενίσματα, εμείς σας έχουμε προτάσεις που μάλιστα θα απαιτούν μόνο λίγα λεπτά από το χρόνο σας.

Δείτε στην παρακάτω gallery τα πιο cool κοντά κουρέματα με όγκο που θα χαρίσουν τον αέρα ανανέωσης στην εμφάνισή σας αυτό το φθινόπωρο:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.