ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Φεστιβάλ Βενετίας 2022: H Sadie Sink συνδύασε τα μεγαλύτερα beauty trends σε ένα ultra glam look


Ελένη Τσούτση

5 Σεπτεμβρίου 2022

Φεστιβάλ Βενετίας 2022: H Sadie Sink συνδύασε τα μεγαλύτερα beauty trends σε ένα ultra glam look
Η εντυπωσιακή εμφάνιση της Sadie Sink έκλεψε όλα τα βλέμματα στο Φεστιβάλ Βενετίας

H 75η πρεμιέρα του Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας πραγματοποιήθηκε με λαμπερές παρουσίες και έχουμε ήδη καταγράψει τα ωραιότερα beauty looks που είχαν την απαραίτητη glam πινελιά που θα σας εμπνεύσει.

Μερικές από τις εντυπωσιακές εμφανίσεις ήταν η Barbara Pavlin, η Julianne Moore και η Melanie Laurent και τώρα στη λίστα προστέθηκε και η Sadie Sink. Η εντυπωσιακή ηθοποιός που την αγαπήσαμε μέσα από τη σειρά «Stranger Things» περπάτησε στο red carpet και έκλεψε όλα τα βλέμματα.

Επέλεξε ένα φόρεμα με μεταλλικές λεπτομερείς και sexy cutouts αλλά αυτό μας ενθουσίασε ήταν το υπέροχο beauty look της. Τόσο τα μακριά της ginger μαλλιά που είχαν μια από τις πιο hot αποχρώσεις της σεζόν όσο και το ρομαντικό μακιγιάζ σε nude τόνους.

Πιο συγκεκριμένα, τόνισε το βλέμμα της με ένα eyeliner με glitters ενώ στα χείλη της φορούσε ένα nude κραγιόν με glossy φινίρισμα δημιουργώντας ένα ομοιόμορφο look. Να σημειώσουμε ότι πρόκειται για ένα μονοχρωματικό μακιγιάζ που σύμφωνα με τους experts θα το βλέπουμε παντού γύρω μας τους επόμενους μήνες. Το concept του μονοχρωματικού look είναι οι αποχρώσεις των κύριων καλλυντικών – σκιάς, κραγιόν, ρουζ να είναι ίδιες και να δημιουργείται ένα ισορροπημένο αποτέλεσμα, δροσερό και απλό.

Το επόμενο επαγγελματικό βήμα της Sadie Sink είναι η ταινία «The Whale», ένα ψυχολογικό δράμα, του σκηνοθέτη Darren Aronofsky στο οποίο θα πρωταγωνιστήσει δίπλα στον Brendan Fraser.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.