ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Φεστιβάλ Βενετίας 2022: Τα ωραιότερα beauty looks μιας λαμπερής πρεμιέρας


Ελένη Τσούτση

1 Σεπτεμβρίου 2022

Φεστιβάλ Βενετίας 2022: Τα ωραιότερα beauty looks μιας λαμπερής πρεμιέρας
Ένα φεστιβάλ ταινιών είναι πολλά περισσότερα από τις νέες ταινίες. Είναι η τοποθεσία, το ταξίδι, η εμπειρία και φυσικά υπέροχες εικόνες μόδας και ομορφιάς

Χθες πραγματοποιήθηκε η 75η πρεμιέρα του Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας και από το κόκκινο χαλί δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι πιο γοητευτικές παρουσίες. Φυσικά τόσο οι δημιουργίες που επέλεξαν οι σταρς όσο και τα beauty looks τους είχαν την απαραίτητη glam πινελιά με μια κομψή αίσθηση που θα σας εμπνεύσει.

Όπως κάθε χρόνο, οι πιο πετυχημένοι makeup και hair experts έβαλαν τον χεράκι τους για να μοιάζει το κόκκινο χαλί με μια αληθινή γιορτή ομορφιάς. Ήταν αναμενόμενο να μας δείξουν όλες τις νέες τάσεις που θα κυριαρχήσουν στο μακιγιάζ και τα μαλλιά και εμείς κρατήσαμε σημειώσεις.

Τα παρακάτω beauty looks είναι τα ωραιότερα της βραδιάς χωρίς καμία αμφιβολία.

Barbara Pavlin

Jenny.Gr

Ήταν η βασίλισσα των beauty looks της λαμπερής πρεμιέρας. Επέλεξε μία έντονη γραμμή eyeliner που τόνιζε υπέροχα το βλέμμα της καθώς και έναν ιδιαίτερο κότσο που μας θύμισε γκέισα.

Paola Turani

Jenny.Gr
GettyImages

Η Paola Turani πόζαρε στο κόκκινο χαλί με wet waves και ένα έντονο δραματικό smokey eye look που την έκαναν την πιο sexy παρουσία της βραδιάς.

Julianne Moore

Jenny.Gr

Η χωρίστρα στη μέση και το sleek hair look τόνιζαν ακόμη περισσότερα τα όμορφα χαρακτηριστικά της. Το makeup look που επέλεξε ήταν φυσικό και πρωταγωνιστούσαν οι γήινες αποχρώσεις.

Tessa Thompson

Jenny.Gr

H Tessa Thompson εμφανίστηκε με ένα κομψό updo που ξεχώριζαν τα baby hair και ένα υπέροχο wingel liner look που θα έιναι μία από τις μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν.

Melanie Laurent

Jenny.Gr

Η Melanie Laurent ήταν ανάμεσα στις παρουσίες που ξεχώρισαν για το ρομαντικό look της. Tόσο η δημιουργία που φορούσε όσο και το beauty look της δημιούργησαν μια παραμυθένια εικόνα. Το χαλαρό updo και η αφέλειες ολοκλήρωσαν μοναδικά την red carpet εμφανισή της.

Εσείς ποια σταρ ξεχωρίζετε;

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.