CELEBRITIES

Ο Matthew McConaughey μοιράζεται την φωτογραφία του γιου του, μετά από τραυματισμό στο surf


JTeam

5 Μαρτίου 2023

Ο Matthew McConaughey μοιράζεται την φωτογραφία του γιου του, μετά από τραυματισμό στο surf
Splash Ideal Images
Ο γιος του Matthew McConaughey, Levi, τραυματίστηκε ενώ έκανε surf. Αλλά μην ανησυχείτε: είναι όλα εντάξει

Ο 14χρονος γιος του ηθοποιού λατρεύει τα θαλάσσια sports αλλά στις 2 Μαρτίου είχε έναν ελαφρύ τραυματισμό ενώ έκανε surfing. Ο Matthew McConaughey ανέβασε μια φωτογραφία στο προσωπικό του προφίλ στο Instagram που τον δείχνει να έχει τρεις επίδεσμους στην πλάτη του. Ο έφηβος, που μοιάζει πολύ με τον μπαμπά του, στέκεται σε μια παραλία, κρατώντας μια σανίδα του σερφ. Το πρόσωπό του δεν φαίνεται.

Ο ηθοποιός απέκτησε τον Levi - τον μεγαλύτερο γιο του- με τη σύζυγό του Camila Alves. Εκτός από τον 13χρονο Levi, έχουν και την 11χρονη Vida και τον 8χρονο Livingston.

Όλα τα παιδιά τους έχουν κληρονομήσει τα όμορφα χαρακτηριστικά των γονιών τους. Η Alves μοιράζεται πιο συχνά φωτογραφίες από τις οικογενειακές στιγμές και σε μια έγραψε χαρακτηριστικά: "Οι 3 πιο σημαντικοί άντρες στη ζωή μου. Τι ευλογία να βλέπω τα αγόρια να έχουν μεγαλώσει τόσο”.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.