CELEBRITIES

Για να παίξει τον Wolverine, ο Hugh Jackman τρώει chicken burgers, σολομό και 8.000 θερμίδες


JTeam

8 Μαρτίου 2023

Για να παίξει τον Wolverine, ο Hugh Jackman τρώει chicken burgers, σολομό και 8.000 θερμίδες
Μία χαλαρή διατροφή για έναν χαλαρό ηθοποιό

O Hugh Jackman έχει μπει σε Wolverine mode. Ο ηθοποιός ανέβασε φωτογραφία από το πρόγραμμα διατροφής που ακολουθεί επειδή – πόσο κλισέ – είναι στον όγκο για τις ανάγκες της ταινίας Deadpool 3 και του νέου του ρόλου και, εντάξει, χρειάζεται να είσαι γενναίος για να αντέξεις τέτοια ποσότητα.

«Ευχαριστώ Chef Mario, που με βοηθάς να παραμείνω υγιής και να τραφώ σωστά ενώ… Γίνομαι. Ο Wolverine. Ξανά», έγραψε στη λεζάντα.

Το μενού περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, δύο chicken burgers, σολομό και μαύρο λαβράκι, ενώ συνολικά έχει 8.000 θερμίδες. Αυτό σημαίνει ότι ο Jackman καίει περίπου τόσες κάθε μέρα, από την έντονη γυμναστική του.

Πίσω στον Ιανουάριο, δήλωνε ότι μάθαινε τον οργανισμό του να αντέχει τις 6.000 θερμίδες κι εκπαίδευε τον μεταβολισμό του.

«Φορούσα καρδιακό μόνιτορ, επειδή η προπονήτριά μου, μου είπε “Θέλω να ξέρω με τι έχω να κάνω εδώ πέρα, επειδή θέλω να πάρεις όγκο”. Έκαιγα περίπου 1.500 θερμίδες στα γυρίσματα του Music Man. Οχτώ φορές την εβδομάδα. Οπότε, μου είπε πως “Α, πρέπει να τρως”. Επομένως έτρωγα 4.500 θερμίδες τη μέρα, δεν ήταν ωραίο. Τώρα μόνο τρώω και προπονούμαι», σημείωσε σε συνέντευξη που έδωσε στο The Late Show.

Το Deadpool 3 θα κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους στις 8 Νοεμβρίου. Περιμένουμε να δούμε τα αποτελέσματα της διατροφής, Hugh.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.