CELEBRITIES

Jeremy Renner: Η πρώην σύζυγός του τον κατήγγειλε για σεξουαλική κακοποίηση της 10χρονης κόρης τους


JTeam

10 Απριλίου 2023

Jeremy Renner: Η πρώην σύζυγός του τον κατήγγειλε για σεξουαλική κακοποίηση της 10χρονης κόρης τους
Splash News
H Sonni Pacheco κατέθεσε νέα αναφορά στο δικαστήριο, μιλώντας για τους λόγους που οδήγησαν στο διαζύγιο με τον διάσημο ηθοποιό

Αποκαλυπτική είναι η πρώην σύζυγος του Jeremy Renner, σχετικά με τα γεγονότα που οδήγησαν στον χωρισμό του ζευγαριού. Οι δυο ηθοποιοί παντρεύτηκαν τον Ιανουάριο του 2014, ενώ ένα χρόνο αργότερα ανακοίνωσαν την είδηση του διαζυγίου τους. Έκτοτε ξεκίνησε μια έντονη δικαστική διαμάχη ανάμεσα τους, σχετικά με την επιμέλεια της 10χρονης σήμερα κόρης τους, αλλά και την διατροφή της.


Στα πλαίσια της δικαστικής διαμάχης η οποία συνεχίζεται, η πρώην σύζυγος του Jeremy Renner, η ηθοποιός Sonni Pacheco, κατηγορεί τον ηθοποιό για σωματική κακοποίηση, απειλές για τη ζωή της ίδιας και της κόρης τους και για υπερβολική χρήση ναρκωτικών. Συγκεκριμένα, το 2020, ο Jeremy Renner ζήτησε από το δικαστήριο να μειωθεί το ύψος της διατροφής που δίνει κάθε μήνα στην πρώην σύζυγό του και από 30.000 δολάρια να πάει στα 11.000 δολάρια. «Αυτή η κίνηση ήταν ένα μικρό δείγμα του τι αντιμετώπιζε όλα αυτά τα χρόνια δίπλα του (η κόρη μας)», δήλωσε η Pacheco.


Σε νέα αναφορά που κατέθεσε στο δικαστήριο, η Sonni ισχυρίζεται ότι ο ηθοποιός κακοποίησε συναισθηματικά, σωματικά και σεξουαλικά την κόρη τους, καθώς κι ότι επιτέθηκε στην ίδια, βάζοντας όπλο στο στόμα της και απειλώντας τη ότι θα πατήσει τη σκανδάλη.

Ο Renner από την άλλη, αρνήθηκε τους ισχυρισμούς της και την κατηγόρησε την πως εκείνη είναι που κάνει χρήση ουσιών, ενώ δήλωσε πως έχει προβλήματα ψυχικής υγείας. Ακόμη πρόσθεσε ότι είναι διατεθειμένος να υποβληθεί οποιαδήποτε στιγμή σε τοξικολογικές εξετάσεις, για να αποδείξει πως δεν είναι χρήστης ναρκωτικών και ότι θα φροντίσει να προσλάβει έναν ειδικό ψυχικής υγείας για να τον αναλάβει και να αποδείξει πως μπορεί να προσφέρει ένα ασφαλές περιβάλλον στην κόρη του.

Η νομική ομάδα του Jeremy, κατηγόρησε την πρώην του ότι εκμεταλλεύτηκε τη φήμη του ηθοποιού, για να προσπαθήσει να του αποσπάσει περισσότερα χρήματα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.