CELEBRITIES

Ο Jeremy Renner έσπασε πάνω από 30 οστά στο ατύχημα με το εκχιονιστικό όχημα


JTeam

23 Ιανουαρίου 2023

Ο Jeremy Renner έσπασε πάνω από 30 οστά στο ατύχημα με το εκχιονιστικό όχημα
@jeremyrenner
«Τα κόκκαλα δυναμώνουν, όπως και η αγάπη», έγραψε χαρακτηριστικά ο γνωστός ηθοποιός

Στις αρχές του έτους, ο Jeremy Renner στην προσπάθεια του να απεγκλωβίσει συγγενή του από το χιόνι, καταπλακώθηκε από εκχιονιστικό όχημα, με αποτέλεσμα να νοσηλευτεί σοβαρά στην εντατική.

Αναρρώνοντας πλέον από το σπίτι του, ο Renner έκανε μια ακόμη ανάρτηση, στην οποία όπως αποκάλυψε, έσπασε πάνω από 30 οστά όταν καταπλακώθηκε από το εκχιονιστικό όχημα. «Πρωινές προπονήσεις, όλες οι αποφάσεις αυτής της νέας χρονιάς άλλαξαν...» έγραψε ο ηθοποιός, ευχαριστώντας τον κόσμο για τα μηνύματα συμπαράστασης προς την οικογένειά του και τον ίδιο.

Ο ίδιος κρατά τους θαυμαστές του ενήμερους για την κατάσταση της υγείας του, ενώ αυτή τη φορά δημοσίευσε μια εικόνα από τη στιγμή που έκανε τις ασκήσεις αποκατάστασης.

«Αυτά τα 30 και πλέον σπασμένα οστά θα δέσουν, θα δυναμώσουν, όπως ακριβώς δυναμώνει η αγάπη και οι δεσμοί με την οικογένεια και τους φίλους. Αγάπη και ευχές σε όλους σας» κατέληξε ο ίδιος.

Ο δις υποψήφιος για Όσκαρ υπέστη αμβλύ θωρακικό τραύμα και ορθοπεδικές κακώσεις, σύμφωνα με τον ατζέντη του, ενώ χρειάστηκε να υποβληθεί σε δύο χειρουργεία και νοσηλεύτηκε για μέρες στην Εντατική.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.