Η Jennifer Aniston έχει τις καλύτερες φίλες και αυτό το video είναι η απόδειξη

Instagram/ @jenniferaniston

Η Jennifer Aniston λατρεύει τις φίλες της και απολαμβάνει να περνάει χρόνο μαζί τους

Η αγαπημένη ηθοποιός υποδέχεται το Μάιο με ένα τρυφερό video που μας υπενθυμίζει ότι η φίλια είναι ότι πιο σημαντικό έχουμε στη ζωή μας. Μέσα από τη σειρά "Friends" έκανε αληθινές φίλες και δεν είναι λίγες οι φορές που έχει δηλώσει σε συνεντεύξεις της πόσο ευγνώμων αισθάνεται γι’αυτό.

Η ίδια λοιπόν έκανε post  με στιγμιότυπα από τις κοινές τους συναντήσεις και έγινε αμέσως viral. Έγραψε στη λεζάντα «ευχαριστώ τον Θεό για τις φίλες μου» και με voice over ανέφερε: «θα είμαι καλά, έχω τα κορίτσια μου».

Στο video πρωταγωνιστούν η Lisa Kudrow, η Courteney Cox, η Sandra Bullock, η Julia Roberts, και η Reese Witherspoon και πολλές άλλες διάσημες σταρς που γνώρισε στα τόσα χρόνια πορείας τους και δημιούργησαν μια δυνατή φιλία.

Aξίζει να σημειώσουμε ότι η Cox είναι η πιο στενή φίλη της Aniston. Οι δυο τους γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της σειράς "Friends", όπου έπαιζαν τις καλύτερες φίλες και συγκατοίκους Monica και Rachel. Λέγεται μάλιστα ότι στην αρχή η Courteney Cox προοριζόταν να παίξει την Rachel αλλά εκείνη ήθελε πολύ τον ρόλο της Monica, αντίθετα η Jennifer Aniston ήθελε εξαρχής την Rachel, οπότε το πρόβλημα λύθηκε.

Αν και όλο το cast της σειράς είναι δεμένο, η σχέση της Cox με την Aniston ήταν πάντα κάτι παραπάνω από αυτό. Οι δυο τους δεν σταμάτησαν ποτέ να έχουν επαφή και όλα αυτά τα χρόνια, 27 στον αριθμό, στήριξαν η μία την άλλη τόσο στα εύκολα όσο και στα δύσκολα. Οι fans του sitcom ακόμα τσιρίζουν με κάθε τους εμφάνιση μαζί!

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.