CELEBRITIES

Η Jennifer Aniston και η Courteney Cox παίζουν μπιλιάρδο και το διαδίκτυο τις αποθεώνει


The Jennettes

21 Αυγούστου 2020

Η Jennifer Aniston και η Courteney Cox παίζουν μπιλιάρδο και το διαδίκτυο τις αποθεώνει

Η Jennifer Aniston και η Courteney Cox απολαμβάνουν ένα φιλικό παιχνίδι μπιλιάρδου σε νέο βίντεο που μοιράστηκε στο Instagram η Jennifer Aniston.

Η 51χρονη Jen και η Cox, 56 ετών παίζουν και αποκαλύπτουν ότι η πρωταγωνίστρια του Morning Show ίσως χρειαστεί να βελτιώσει τις δεξιότητές της στο παιχνίδι.

Το βίντεο ξεκινά με την Cox να βάζει αρκετές μπάλες καθώς το "My Shot" του Χάμιλτον παίζει στο παρασκήνιο. Η μουσική ξαφνικά αλλάζει γύρω από την Aniston η οποία χάνει την μία ευκαιρία μετά την άλλη στο παιχνίδι.

https://instagram.com/p/CEHtOZqj5xt/?

"Οι φίλοι δεν πρέπει να αφήνουν τους φίλους να παίζουν μπιλιάρδο (ειδικά όταν παίζουν χάλια), " έγραψε η Aniston.

Η Cox μοιράστηκε το ίδιο βίντεο, με τίτλο τη δημοσίευσή της, "Ίσως είχα μια καλή νύχτα ... αλλά θα μπορούσε η φίλη μου να είναι πιο χαριτωμένη;"

Η Aniston και η Cox πρόκειται να εμφανιστούν στο special Reunion των Friends με τους Lisa Kudrow, Matthew Perry, Matt LeBlanc και David Schwimmer, αλλά τα γυρίσματα του αναμενόμενου επεισοδίου καθυστέρησε λόγω της πανδημίας coronavirus (COVID-19) .

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.