CELEBRITIES

H σαλάτα της Jennifer Aniston κατακλύζει το ΤikTok και ήρθε η ώρα να τη δοκιμάσεις κι εσύ


JTeam

9 Μαΐου 2023

H σαλάτα της Jennifer Aniston κατακλύζει το ΤikTok και ήρθε η ώρα να τη δοκιμάσεις κι εσύ
Η διάσημη ηθοποιός απολάμβανε τη συγκεκριμένη σαλάτα επί 10 χρόνια στα γυρίσματα των Friends

Το καλό του να είσαι celebrity είναι το γεγονός πως μπορείς να έχεις τις καλύτερες επιλογές σε ό,τι αφορά το wellness (καλά, και όχι μόνο). Δοκιμάζεις γεύματα από τους καλύτερους σεφ, κάνεις προπονήσεις με τους top experts και έχεις πρόσβαση στα (επίσης) top προϊόντα της αγοράς.

Η Jennifer Aniston είναι μια από τις διάσημες προσωπικότητες που έχει σε προτεραιότητα την υγεία και το wellness της, κάτι που ξεκινάει από τη διατροφή της. Συγκεκριμένα, εδώ και χρόνια έχει μια αγαπημένη σαλάτα, την οποία επιλέγει σχεδόν σε καθημερινή βάση. Η σαλάτα της Aniston άρεσε πολύ και στους συνεργάτες της, και κάπως έτσι άρχισε σταδιακά να γίνεται viral και στο κοινό της.

Πλέον, η «Jennifer Aniston salad» κατακλύζει και το TikTok. Στις περισσότερες συνταγές του διαδικτύου, περιλαμβάνονται πλιγούρι/κινόα, ρεβύθια, φέτα και φιστίκια. Ωστόσο η διάσημη ηθοποιός, πήρε θέση και αποφάσισε να αποκαλύψει αναλυτικά τη διάσημη σαλάτα της, την οποία συνήθιζε να τρώει στα γυρίσματα των Friends, μέχρι και σήμερα.

«Λυπάμαι αν απογοητεύσω, αλλά αυτή δεν είναι ακριβώς η δική μου σαλάτα» δήλωσε η Aniston σε συνέντευξη της, προσθέτοντας: «Φαίνεται νόστιμη, αλλά δεν είναι η σαλάτα που είχα στα Φιλαράκια».

Tότε μοιράστηκε τη δική της συνταγή:

  • Μαρούλι
  • Ντομάτα
  • Κοτόπουλο ή σαλάμι ή γαλοπούλα
  • Ασπράδια αυγών
  • Ρεβίθια
  • Μπέικον
  • Βινεγκρέτ

Ακόμη πρόσθεσε πως πολλές φορές επιλέγει και τυρί πεκορίνο, το οποίο προμηθεύεται από ένα κοντινό και αγαπημένο ιταλικό εστιατόριο της γειτονιάς της. Μεταξύ μας, δεν χρειάζεται να ακολουθήσεις πιστά την συνταγή της Aniston, καθώς στο tag #jenniferanistonsalad, μπορείς να βρεις πολλές παραλλαγές και υγιεινές συνταγές για σαλάτες.

@allure Brb-- making #JenniferAniston's signature salad for lunch 🤤 With iceberg lettuce and a dash of pecorino cheese, our December Cover Star set the record straight about one of her favorite meals at the #linkinbio 🥗 #saladrecipe #saladtok #jenniferanistonsalad ♬ original sound - Allure

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.