CELEBRITIES

Ο Elon Musk πιστεύει πως η τηλεργασία είναι «μ@λ@κί@ και ηθικά λάθος»


JTeam

17 Μαΐου 2023

Ο Elon Musk πιστεύει πως η τηλεργασία είναι «μ@λ@κί@ και ηθικά λάθος»
Ίσως γιατί δεν έχει ιδέα τι σημαίνει στην πράξη

Ο Elon Musk, σε συνέντευξή του που μεταδόθηκε στο CNBC, χαρακτήρισε «ηθικά λάθος» και «μ@λ@κί@» την τηλεργασία, λέγοντας ότι είναι άδικη για όσους δεν μπορούν να εργαστούν από το σπίτι.

Όπως τόνισε μάλιστα, η εξ αποστάσεως εργασία είναι εντελώς «αντιπαραγωγική» και δεν έχει καμία σημασία που δεν ξέρει καν τι σημαίνει να δουλεύεις από το σπίτι. Να θυμίσουμε ότι ο ίδιος απαγόρευσε την εργασία από απόσταση στο Twitter μετά την εξαγορά της εταιρείας, ενώ δεν έχει διστάσει να περιφρονήσει όσους εργάζονται από το σπίτι. H πολιτική επιστροφής στα γραφεία της Tesla ήταν εντελώς αυστηρή τον Ιούνιο του 2022, προειδοποιώντας τους εργαζόμενους πως θα χάσουν τη θέση τους σε περίπτωση που αρνηθούν να τηρήσουν αυτήν την εντολή. Οι εργαζόμενοι ήταν υποχρεωμένοι να παραμένουν στα γραφεία για τουλάχιστον 40 ώρες εβδομαδιαία.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Tesla είπε μεταξύ άλλων, στο CNBC: «Πιστεύω ακράδαντα ότι οι άνθρωποι είναι πιο παραγωγικοί όταν βρίσκονται αυτοπροσώπως στον χώρο της εργασίας τους», συμπληρώνοντας: «Κατεβείτε από το άλογο με τις μαλ... περί εργασίας από το σπίτι. Αφού άνθρωποι που παραδίδουν τρόφιμα και χτίζουν σπίτια δεν μπορούν να εργάζονται από το σπίτι, ούτε οι εργαζόμενοι σε γραφεία θα έπρεπε να εργάζονται».

Όπως κατέληξε μάλιστα: «Αν θέλετε να εργαστείτε στην Tesla, αν θέλετε να εργαστείτε στη SpaceX, αν θέλετε να εργαστείτε στο Twitter, πρέπει να έρχεστε στο γραφείο κάθε μέρα».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.