CELEBRITIES

H Jennifer Aniston ακόμη πιστεύει πως θα βρει τον έρωτα της ζωής της


Τόνια Τζάφερη

16 Ιουνίου 2023

H Jennifer Aniston ακόμη πιστεύει πως θα βρει τον έρωτα της ζωής της
Splash News
Υπάρχει άραγε μια επιτυχημένη ζωή και στα επαγγελματικά, και στα προσωπικά, και στα ερωτικά;

Αν είναι δύσκολο για την Jennifer Aniston να βρει τον έρωτα της ζωής της, δεν θέλουμε να καν να σκεφτούμε πόσο δύσκολο θα είναι για τις απλές θνητές. Εδώ που τα λέμε κάπως δύσκολο να ισορροπήσεις όλες της πτυχές της ζωής σου, και να νιώθεις ικανοποιημένη τόσο από την καριέρα σου, όσο και από την οικογένεια σου, τις φιλίες σου και τις σχέσεις σου. Ωστόσο τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο, πόσο μάλλον για την Aniston, η οποία εξακολουθεί να αναζητά τον κατάλληλο σύντροφο για να ολοκληρώσει την ευτυχία της.

Σύμφωνα με πηγές του Page Six, η ηθοποιός νιώθει ευγνώμων για όσα έχει καταφέρει στη ζωή της -ωστόσο δεν σταματά να αναζητά και τον έρωτα. «Μπορεί να είχε πολλές αποτυχημένες σχέσεις, όπως επίσης και δυο διαζύγια, όμως είναι έτοιμη να δεχτεί τον σωστό άνθρωπο για εκείνη», δήλωσε κοντινή της πηγή. «Βαθιά μέσα της, πιστεύει ότι θα βρει τον κατάλληλο σύντροφο».

«Προφανώς δεν πιέζει τον εαυτό της, και είναι πολύ εντάξει ακόμη και αν δεν βρεθεί αυτός ο άνθρωπος, καθώς είναι πολύ καλά και μόνη της», συμπλήρωσε το ίδιο άτομο. Μεταξύ άλλων αναφέρεται πως η Aniston, σε αυτή την περίοδο της ζωής της είναι πολύ καλά και μόνη της. «Είναι ευτυχισμένη, χαρούμενη και πλήρης από την καριέρα της, την οικογένεια και τους φίλους. Έχει περάσει πολλά, όμως νιώθει ευγνώμων που έχει επιτύχει προσωπικά και επαγγελματικά».

Jenny.Gr
Splash News


Η Aniston υπήρξε παντρεμένη με τον Brad Pitt από το 2000 έως και το 2005, αποτελώντας ένα από τα πιο διάσημα και πολυσυζητημένα ζευγάρια της εποχής (μέχρι και σήμερα). Στη συνέχεια ήταν μαζί με τον Justin Theroux για μεγάλο χρονικό διάστημα, με τον οποίο προσπάθησαν να δημιουργήσουν και οικογένεια. Η ηθοποιός πριν μερικούς μήνες μίλησε και για τη δική της εμπειρία με την εξωσωματική γονιμοποίηση, καθώς επίσης και τις δυσκολίες της να αποκτήσει παιδιά.

«Θα έδινα τα πάντα για να μου είχε πει κάποιος να καταψύξω τα ωάρια μου. Κάντε αυτή τη χάρη στον εαυτό σας. Για εμένα το πλοίο βούλιαξε», είχε δηλώσει μεταξύ άλλων η ηθοποιός στη συνέντευξη της.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.