CELEBRITIES

O Jon Hamm παντρεύτηκε την συμπρωταγωνίστρια του στο Mad Men, Anna Osceola


JTeam

27 Ιουνίου 2023

O Jon Hamm παντρεύτηκε την συμπρωταγωνίστρια του στο Mad Men, Anna Osceola
Instagram/ pagesix
Οι δυο τους άρχισαν να βγαίνουν από το 2020 κι έκαναν την πρώτη τους δημόσια κοινή εμφάνιση στην ταινία Confess, Fletch το 2022

Ο 51χρονος Jon Hamm παντρεύτηκε με την 34χρονη συμπρωταγωνίστρια του στο Mad Men και σύντροφό του, Anna Osceola. Σύμφωνα με το TMZ, ο ηθοποιός και η συμπρωταγωνίστριά του παντρεύτηκαν το Σάββατο στο BIg Sur του Anderson Canyon, εκεί που κινηματογραφήθηκε το φινάλε του Mad Men.

Στην τελετή παραβρέθηκαν αρκετοί από τους διάσημους φίλους τους ενώ το τραγούδι που χόρεψε ο Hamm και η σύζυγός του, ήταν από την ταινία του James Bond από το 1967, «Ζεις μονάχα δυο φορές».

Οι δυο τους μένουν μακριά από τα social και ο φακός τούς είχε καταγράψει μαζί, ήδη από το 2017 παρόλο που το 2020, ενισχύθηκαν οι φήμες για τη σχέση τους όπου άρχισαν να κάνουν πολλές κοινές εμφανίσεις: σε γεύμα, για τένις, στην παραλία.

To People επιβεβαίωσε τον Φεβρουάριο ότι το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε μετά από δύο χρόνια σχέσης. Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 2015 και το 2020 όπως προαναφέρθηκε, οι δυο τους έγιναν ζευγάρι. Επισημοποίησαν τη σχέση τους με την κοινή τους εμφάνιση στο κόκκινο χαλί σε πάρτι μετά τη βραδιά των Oscars του 2022.

Ο Hamm μίλησε ανοιχτά για τη σχέση τους τον Σεπτέμβριο του 2022 σε συνέντευξη με τον Howard Stern, εκεί που αποκάλυψε ότι θα μπορούσε να φανταστεί τον εαυτό του παντρεμένο σε λίγα χρόνια. «Είμαι σε σχέση αυτό το διάστημα και νιώθω πολύ άνετα», είχε πει τότε προσθέτοντας: «σκέφτομαι σοβαρά το ενδεχόμενο να παντρευτώ, να κάνω παιδιά και να ανακαλύψω μια νέα εκδοχή της ευτυχίας, της ζωής και της ευημερίας».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.