CELEBRITIES

Παντρεύτηκε η Αντέλ με τον Ριτς Πολ;


JTeam

19 Σεπτεμβρίου 2023

Παντρεύτηκε η Αντέλ με τον Ριτς Πολ;
Splash News
Στα βίντεο που κυκλοφόρησαν στα social media, ακούγεται η Adele να λέει σε κάποιον από τους θεατές: «Δεν μπορείς να με παντρευτείς. Είμαι straight, αγάπη μου. Και ο σύζυγός μου είναι εδώ απόψε»

Κάνε μια πρόποση για την Αντέλ γιατί όπως όλα δείχνουν, η 35χρονη σταρ παντρεύτηκε με τον αγαπημένο της, Ριτς Πολ, με τον οποίο είναι ζευγάρι από το 2021.

Οι φανς του ζευγαριού μιλούν τις τελευταίες ώρες, για το ενδεχόμενο να έχουν ήδη παντρευτεί καθώς οι φήμες ενισχύθηκαν όταν η Αντέλ αποκάλεσε τον Ριτς Πολ, «σύζυγό» της κατά τη διάρκεια της τελευταίας συναυλίας της.

Να σημειωθεί ότι οι δυο τους πρόσφατα αγόρασαν μαζί σπίτι. Στα βίντεο που κυκλοφόρησαν στα social media, ακούγεται η Adele να λέει σε κάποιον από τους θεατές: «Δεν μπορείς να με παντρευτείς. Είμαι straight, αγάπη μου. Και ο σύζυγός μου είναι εδώ απόψε», συνέχισε.

Στην επιμονή του θαυμαστή της να αποδεχτεί την πρόταση, η τραγουδίστρια επέμεινε: «Όχι, δεν θέλω να προσπαθήσω. Είμαι με τον Rich. Είσαι τρελός, άσε με ήσυχη», αστειεύτηκε στο τέλος.

Μπορεί να μην έχουν επιβεβαιώσει ότι παντρεύτηκαν και δεν είναι η πρώτη φορά που το ζευγάρι δημιουργεί την εντύπωση ότι έχει ήδη παντρευτεί αλλά οι φανς αυτή τη φορά είναι πεπεισμένοι ότι ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου.

Η 35χρονη σταρ ήταν προηγουμένως παντρεμένη με τον Σάιμον Κόνεκι. Ο γάμος τους διήρκεσε από το 2018 έως το 2021 και απέκτησαν μαζί έναν γιο, τον 10χρονο Άντζελο.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.