CELEBRITIES

Η Adele αποκαλύψε πάνω στη σκηνή πώς έπαθε μυκητιασική λοίμωξη


JTeam

21 Ιουνίου 2023

Η Adele αποκαλύψε πάνω στη σκηνή πώς έπαθε μυκητιασική λοίμωξη
@adele
Στις τελευταίες της συναυλίες κάτι δεν πήγε και πολύ καλά

Μια γεμάτη και πολύ δυναμική χρονιά είναι το 2023 μέχρι στιγμής για την Adele, αφού έχει επιστρέψει στις φαντασμαγορικές και πολύ επιτυχημένες συναυλίες της στο Λας Βέγκας. Οι συγκεκριμένες εμφανίσεις της τραγουδίστριας, είχαν προγραμματιστεί από την πανδημία, ωστόσο οι συγκυρίες, αλλά και προσωπικά θέματα της τραγουδίστριας δεν της επέτρεψαν να τις πραγματοποιήσει. Από τις αρχές του έτους όμως, έχει κάνει μια δυναμική επιστροφή και όπως όλα δείχνουν η Adele δίνει το 100% του εαυτού της επί σκηνής.

Πέρα από τις ερμηνείες της όμως, το κοινό έχει την ευκαιρία να μάθει και μερικές από τις εξομολογήσεις της, αφού η ίδια μιλά ανοιχτά και είναι ειλικρινής προς τους θαυμαστές της. Έτσι λοιπόν αποκάλυψε πως στις τελευταίες της συναυλίες κάτι δεν πήγε και πολύ καλά, αφού εξαιτίας των στενών κορσέδων που φορά, αλλά και εξαιτίας της ζέστης, έχει πάθει μυκητιασική λοίμωξη.


Η τραγουδίστρια αποκάλυψε το δερματικό της πρόβλημα επί σκηνής, και δήλωσε πως είχε έντονη φαγούρα με αποτέλεσμα να απευθυνθεί σε γιατρό. «Ιδρώνω πολύ και ο ιδρώτας δεν πάει πουθενά, οπότε βασικά κάθομαι με τον ιδρώτα μου και ο γιατρός μου με διέγνωσε με φαγούρα», είπε αρχικά στους θαυμαστές της.

«Jock itch (λέγεται αυτό το είδος λοίμωξης), ακούγεται σαν να είμαι μεγάλος φαν των Nuggets», συνέχισε η Adele χιουμοριστικά. Οι γιατροί, της έχουν ήδη συνταγογραφήσει μια αλοιφή για την φαγούρα και την λοίμωξη, με την ίδια να συνεχίζει κανονικά το πρόγραμμα της.


Σύμφωνα με την Mayo Clinic, το είδος αυτό της μυκητιασικής λοίμωξης (jock itch), πήρε το όνομά του επειδή είναι κοινή πάθηση στους αθλητές, προκαλεί «ένα κνησμώδες εξάνθημα σε ζεστές, υγρές περιοχές του σώματος» και «επηρεάζει συχνά τη βουβωνική χώρα και το εσωτερικό των μηρών».

«Δεν ξέρω γιατί σας το είπα αυτό!» κατέληξε η Adele, προτού πει ότι είναι σίγουρη πως τα μέσα ενημέρωσης θα γράψουν για την λοίμωξη που αντιμετωπίζει ότι η «Η Adele έχει ακμή στο σώμα».


Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.