UPDATE

H Adele στο τελευταίο Carpool Karaoke του James Corden ξέσπασε σε κλάματα μιλώντας για το διαζύγιό της


JTeam

25 Απριλίου 2023

H Adele στο τελευταίο Carpool Karaoke του James Corden ξέσπασε σε κλάματα μιλώντας για το διαζύγιό της
@latelateshow
Ένα συναισθηματικά φορτισμένο car drive για χωρισμούς, φιλίες και βραβεία

Η διάσημη εκπομπή του James Corden φτάνει στο τέλος της και η εκλεκτή καλεσμένη για το τελευταίο επεισόδιο των «Carpool Karaoke», δεν ήταν άλλη από την Adele.

Παρά τις πρόσφατες κατηγορίες σε βάρος του παρουσιαστή και κωμικού James Corden,για κακομεταχείριση, η Adele φαίνεται να έχει ιδιαίτερα καλές σχέσεις μαζί του, αφού όχι μόνο δέχτηκε να συμμετέχει στο επεισόδιο, αλλά μαζί οι δυο τους έκαναν πλάκα, έκλαψαν και μοιράστηκαν αναμνήσεις και όμορφες στιγμές.

Μέσα στο αυτοκίνητο όπου λαμβάνουν χώρα τα συγκεκριμένα επεισόδια, η Adele δεν παρέλειψε να τραγουδήσει, αλλά και να αποκαλύψει πως κατά τις δύσκολες στιγμές του διαζυγίου της, έβρισκε καταφύγιο στον James Corden, στη φιλία τους και τα αστεία που έκαναν μεταξύ τους. Με τη σειρά του ο Corden δήλωσε πως η μουσική της Adele είναι το δικό του καταφύγιο, για τις στιγμές που δυσκολεύεται με την ψυχική του υγεία και τα σχόλια μίσους που λαμβάνει.

Το επεισόδιο θα προβληθεί στις 27/04, ωστόσο από τα αποσπάσματα βλέπουμε την Adele σε ένα συναισθηματικά φορτισμένο κλίμα, να ξεσπά σε κλάματα, αλλά και να μιλά για τον χωρισμό της από τον Simon Konecki.

Mεταξύ άλλων, ο James Corden και η Adele, αναφέρθηκαν και στην επιτυχημένη καριέρα της τραγουδίστριας, η οποία έχει αποσπάσει ένα Emmy, αρκετά Grammys, αλλά και Όσκαρ. Της λείπει μόνο ένα Tony Award για να καταφέρει να πετύχει το πολυπόθητο EGOT -ένα από τα μεγαλύτερα καλλιτεχνικά επιτεύγματα, καθώς ο καλλιτέχνης έχει κερδίσει τα σημαντικότερα βραβεία στη μουσική (Grammy), τον κινηματογράφο (Oscar), την τηλεόραση (Emmy) και το θέατρο (Tony).