CELEBRITIES

Ντέμι Λοβάτο: «Όταν κάνω σεξ, έχω τη μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση»


JTeam

21 Σεπτεμβρίου 2023

Ντέμι Λοβάτο: «Όταν κάνω σεξ, έχω τη μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση»
@demilovato / instagram
Η διάσημη τραγουδίστρια, αναφέρεται στην ερωτική της ζωή και τα λέει ωραία

Ιδιαίτερα ερωτευμένη είναι η Ντέμι Λοβάτο και δεν χάνει την ευκαιρία της, να ενδυναμώσει και άλλες νεαρές κοπέλες, να αναζητήσουν και να βρουν αυτό που θέλουν από έναν σύντροφο. Πρόσφατα είχε βρεθεί σε podcast, και είχε μιλήσει για το πως η προβληματική σχέση με τον πατέρα της, επηρέαζε και τις συντροφικές σχέσεις της ζωής της. Συγκεκριμένα είχε αναφερθεί στα «daddy issues» της και την ανάγκη της να είναι σε σχέση με πολύ μεγαλύτερους άντρες από εκείνη.

Χάρη στην ψυχοθεραπεία όμως, κατάφερε να διαχειριστεί αυτά τα θέματα της και βρήκε τον απόλυτο έρωτα στον πρόσωπο του μουσικού Jutes. Οι δυο τους πυροδότησαν για πρώτη φορά φήμες πως είναι σε σχέση, τον Αύγουστο του 2022, ενώ γνωρίστηκαν χάρη στην μουσική. Συναντήθηκαν για ένα τραγούδι που θέλησαν να δημιουργήσουν και έκτοτε έχουν παραμείνει αχώριστοι.

Η Ντέμι Λοβάτο νιώθοντας ευγνώμων γι' αυτήν την γνωριμία, δεν διστάζει να μιλήσει ανοιχτά για την σχέση της, αλλά και την ερωτική της ζωή, η οποία φαίνεται πως βρίσκεται στα καλύτερα της. Σε νέο podcast όπου βρέθηκε καλεσμένη, μοιράστηκε μερικές ειλικρινείς λεπτομέρειες για την προσωπική της ζωή και συγκεκριμένα αποκάλυψε για το πότε αισθάνεται τον καλύτερο εαυτό της.

«Αισθάνομαι την μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση όταν κάνω σεξ», δήλωσε η τραγουδίστρια, στο LadyGang. «Ο άνθρωπος αυτός ήρθε την κατάλληλη στιγμή στη ζωή μου και ήμουν έτοιμη να τον δεχτώ και να εξελιχθώ στον τομέα των σχέσεων μου», πρόσθεσε η ίδια.

Μεταξύ άλλων, τόνισε πως μπορεί να έχει κάνει βήματα σχετικά με το στρες και το άγχος, αλλά παραδέχτηκε πως ακόμη μπορεί να νιώθει στρες αν «πρόκειται για μια τηλεοπτική εκπομπή ή παράσταση ή αν ο σύντροφός μου είναι στο κοινό. Αγχώνομαι αν είναι εκεί».

Τον Μάρτιο, η τραγουδίστρια γιόρτασε τα 32α γενέθλια του Jutes με ένα γλυκό αφιέρωμα για τον καλλιτέχνη, αποκαλώντας τον «πανέμορφο, αστείο, σέξι, ταλαντούχο». «Περίμενα όλη μου τη ζωή για να σε βρω», έγραψε στο Instagram, «και ανυπομονώ να γιορτάσουμε μαζί πολλά ακόμα γενέθλια».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.