CELEBRITIES

Η Σοφία Βεργκάρα μιλάει ανοιχτά για το διαζύγιό της: «Ήταν μια πολύ ενδιαφέρουσα χρονιά για εμένα»


JTeam

21 Σεπτεμβρίου 2023

Η Σοφία Βεργκάρα μιλάει ανοιχτά για το διαζύγιό της: «Ήταν μια πολύ ενδιαφέρουσα χρονιά για εμένα»
Getty Images
«Πολλές αλλαγές, πολλά καλά και τρέλες, αλλά και κακά πράγματα. Συμβαίνουν όλα. Ξέρετε, είναι αυτά που κάνουν τη ζωή τόσο διασκεδαστική κι ενδιαφέρουσα», είπε στη συνέντευξή της

Η Σοφία Βεργκάρα μίλησε πρόσφατα στο Entertainment Tonight και αφού ρωτήθηκε για τη χρονιά που πέρασε, ανέφερε αρχικά: «Ήταν πολύ ενδιαφέρουσα, ξέρεις. Ήταν μια πολύ ενδιαφέρουσα χρονιά για εμένα».

Η σταρ αναφέρθηκε ξεκάθαρα στο διαζύγιό της από τον Τζο Μανγκανιέλο, με τον οποίο ήταν παντρεμένη για επτά χρόνια. «Πολλές αλλαγές, πολλά καλά και τρέλες, αλλά και κακά πράγματα. Συμβαίνουν όλα. Ξέρετε, είναι αυτά που κάνουν τη ζωή τόσο διασκεδαστική κι ενδιαφέρουσα», συμπλήρωσε.

Παρά το διαζύγιό της, τόνισε μάλιστα, πως πιστεύει ότι την περιμένουν ακόμα πολλά καλά πράγματα. «Πάντα υπάρχει χρόνος για περισσότερα καλά πράγματα». Να σημειωθεί ότι δύο σχεδόν μήνες μετά τον χωρισμό τους, ο πρώην σύζυγός της έκανε σχέση με την επίσης ηθοποιό, Κέιτλιν Ο' Κόνορ.

«Πήραμε τη δύσκολη απόφαση να χωρίσουμε», δήλωσαν οι ίδιοι τον Ιούλιο. «Ως δύο άνθρωποι που αγαπιούνται και νοιάζονται πολύ ο ένας για τον άλλον, ζητάμε ευγενικά τον σεβασμό της ιδιωτικής μας ζωής αυτή τη στιγμή καθώς είμαστε σε αυτή τη νέα φάση της ζωής μας», ανέφεραν στην ανακοίνωση του διαζυγίου τους.

Οι δυο τους κατέθεσαν αίτηση διαζυγίου μετά από 7 χρόνια γάμου. Σ' αυτή αναφέρονται ως αιτία του χωρισμού «οι αγεφύρωτες διαφορές» ανάμεσα στο ζευγάρι, που τα μίντια άρχισαν να διαρρέουν ότι αφορούσε τη διαφωνία τους στο θέμα των παιδιών. Μάλιστα, πηγές ισχυρίστηκαν ότι ο ηθοποιός ήταν αυτός που επιθυμούσε παιδί και η Βεργκάρα - η οποία έχει ήδη έναν γιο, τον Μανόλο που είναι 30 ετών - ήταν αυτή που το αρνιόταν συστηματικά.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.