CELEBRITIES

Η Βικτόρια Μπέκαμ μιλά πρώτη φορά για την απιστία του Ντέιβιντ: «Δεν έχω υπάρξει πιο δυστυχισμένη»


JTeam

4 Οκτωβρίου 2023

Η Βικτόρια Μπέκαμ μιλά πρώτη φορά για την απιστία του Ντέιβιντ: «Δεν έχω υπάρξει πιο δυστυχισμένη»
@victoriabeckham
Κατάθεση ψυχής από την Βικτόρια Μπέκαμ για τις δύσκολες στιγμές με τον Ντέιβιντ

Κοιτώντας κοινές τους εικόνες και εμφανίσεις, δύσκολα μπορεί να σκεφτεί κανείς πως κάτι έχει πάει λάθος ανάμεσα τους. Συνήθως δείχνουν πολύ κοντά ο ένας στον άλλον, είναι υποστηρικτικοί και δεν διστάζουν να εκφράσουν τον έρωτα τους ξανά και ξανά. Δεν ξεχνούν ποτέ τις σημαντικές για εκείνους στιγμές, όπως οι επέτειοι, ενώ βρίσκονται στο πλευρό του άλλου σε κάθε ιδιαίτερη εκδήλωση.

Μπορεί λοιπόν η σχέση και ο γάμος ανάμεσα στην Βικτόρια Μπέκαμ και τον Ντέιβιντ να μοιάζει ιδανικός και θαυμαστός, αφού μετρά πάνω από δυο δεκαετίες, ωστόσο τα πράγματα δεν ήταν πάντοτε έτσι ανάμεσα τους. Με αφορμή το νέο ντοκιμαντέρ του Μπέκαμ στο Netflix, όπου παρουσιάζει την ζωή και την καριέρα του, η Βικτόρια ρωτήθηκε για πρώτη φορά να πάρει θέση στις φημολογούμενες απιστίες του συντρόφου της.

«Δεν έχω υπάρξει πιο δυστυχισμένη σε ολόκληρη τη ζωή μου», απάντησε τότε η ίδια. Η σχεδιάστρια μόδας, η οποία παντρεύτηκε με τον πρώην άσο του ποδοσφαίρου τον Ιούλιο του 1999, παραδέχτηκε ότι είχε πικρία με τον Ντέιβιντ μετά τα δημοσιεύματα που είχαν κυκλοφορήσει στο παρελθόν και μιλούσαν για απιστία του ποδοσφαιριστή. Ωστόσο, σημείωσε στο ντοκιμαντέρ ότι κλείστηκε στον εαυτό της και “εσωτερίκευσε” το τραύμα για να υποστηρίξει την ποδοσφαιρική καριέρα του συζύγου της.

«Δεν είναι ότι αισθανόμουν ότι δεν ακούγομαι επειδή είχα υπόψη μου ότι χρειαζόταν να μένει συγκεντρωμένος», τόνισε η Βικτόρια Μπέκαμ. To 2003, ο Ντέιβιντ πήγε στην Ισπανία για να παίξει για τη Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ η Bικτόρια παρέμεινε στη Βρετανία με τους γιους της Brooklyn και Romeo.

Αν και το ζευγάρι δεν κατονομάζει τις γυναίκες στο ντοκιμαντέρ των τεσσάρων επεισοδίων, η Rebecca Loos και η Sarah Marbeck ισχυρίστηκαν ότι είχαν σχέση με τον πρώην ποδοσφαιριστή. Αμέσως μετά τα πρωτοσέλιδα, η Βικτόρια αποφάσισε να μετακομίσει στην Ισπανία για να είναι στο πλευρό του Ντέιβιντ. «Ήταν η πιο δύσκολη περίοδος γιατί ένιωθα ότι ο κόσμος ήταν εναντίον μας, θυμάται. «Εδώ είναι το θέμα – ήμασταν ο ένας εναντίον του άλλου, αν θέλω να είμαι απόλυτα ειλικρινής».

Επιπλέον, αναφέρθηκε στο πώς η «εφιαλτική» κατάσταση επηρέασε τον γάμο τους.

«Ξέρετε, μέχρι τη Μαδρίτη μερικές φορές αισθανόμασταν σαν εμείς εναντίον όλων των άλλων, αλλά ήμασταν μαζί, ήμασταν συνδεδεμένοι, είχαμε ο ένας τον άλλον», εξήγησε η 49χρονη Βικτόρια.

«Αλλά όταν ήμασταν στην Ισπανία, δεν είχαμε την αίσθηση ότι είχαμε ο ένας τον άλλον. Και αυτό είναι λυπηρό. Δεν μπορώ καν να σας περιγράψω πόσο δύσκολο ήταν και πόσο με επηρέασε». «Ήταν ένα απόλυτο τσίρκο – και σε όλους αρέσει όταν το τσίρκο έρχεται στην πόλη, σωστά; Εκτός αν είσαι εσύ μέσα σε αυτό», πρόσθεσε.

Ο Ντέιβιντ, 48 ετών, συγκινήθηκε επίσης ανακαλώντας εκείνες τις δύσκολες στιγμές της σχέσης τους.

«Δεν ξέρω πώς τα καταφέραμε, για να είμαι ειλικρινής», δήλωσε στο ντοκιμαντέρ. «Η Βικτόρια είναι τα πάντα για μένα, το να τη βλέπω να πληγώνεται ήταν απίστευτα δύσκολο, αλλά είμαστε μαχητές και εκείνη τη στιγμή έπρεπε να παλέψουμε ο ένας για τον άλλον, έπρεπε να παλέψουμε για την οικογένειά μας».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.