CELEBRITIES

Τζέιντα Πίνκετ Σμιθ: «Έχουμε χωρίσει με τον Γουίλ από το 2016» - Η παράλληλη σχέση και η αναφορά στο χαστούκι


JTeam

12 Οκτωβρίου 2023

Τζέιντα Πίνκετ Σμιθ: «Έχουμε χωρίσει με τον Γουίλ από το 2016» - Η παράλληλη σχέση και η αναφορά στο χαστούκι
Splash News
Ιδιαίτερα αποκαλυπτική η Τζέιντα Σμιθ για την προσωπική της ζωή και τον γάμο της με τον Γουίλ

«Είμαστε σε διάσταση και κάνουμε εντελώς χωριστές ζωές από το 2016», δήλωσε η Τζέιντα Πίνκετ Σμιθ, αναφερόμενη στον σύζυγό της Γουίλ Σμιθ, αφήνοντας τους πάντες έκπληκτους.

Η ίδια εξομολογήθηκε σε συνέντευξη της στο «Jada's Story – An NBC News Special», το οποίο θα μεταδοθεί στις 13 Οκτωβρίου, πως το διάσημο ζευγάρι είναι σε διάσταση από το 2016, ενώ αναφέρθηκε και στο πολυσυζητημένο χαστούκι στα Όσκαρ του 2020.

Σύμφωνα με την Τζέιντα Πίνκετ Σμιθ, το ζευγάρι εδώ και 7 χρόνια δεν ήταν έτοιμο να δημοσιοποιήσει τον χωρισμό του:

«Νομίζω ότι δεν ήμασταν ακόμα έτοιμοι και προσπαθούσαμε να καταλάβουμε ακόμα και μεταξύ μας το πώς να είμαστε σε αρμονία, αλλά και πώς να το παρουσιάσουμε στον κόσμο. Και αυτό δεν το είχαμε καταλάβει», είπε χαρακτηριστικά η σύζυγος του Γουίλ Σμιθ στη συνέντευξή της.


Η 52χρονη Τζέιντα Πίνκετ Σμιθ και ο 55χρονος Γουίλ Σμιθ είναι παντρεμένοι από το 1997, με εκείνη να σημειώνει πως νομικά δεν έχουν χωρίσει. «Νομίζω ότι όταν φτάσαμε στο 2016, είχαμε εξαντληθεί από το να προσπαθούμε συνέχεια. Νομίζω ότι και οι δύο είχαμε κολλήσει στο τι πιστεύαμε ότι θα έπρεπε να είναι ο άλλος».

Jenny.Gr
Splash News

Παρά το γεγονός ότι η Τζέιντα σκέφτηκε να ζητήσει διαζύγιο, τελικά αποφάσισε να μην υποβάλει αίτηση. «Έχω υποσχεθεί ότι δεν θα υπάρξει ποτέ λόγος για να πάρουμε διαζύγιο και απλά δεν μπόρεσα να αθετήσω αυτή την υπόσχεση», δήλωσε η ίδια στη συνέντευξη.

Η παράλληλη σχέση με τον Όγκοστ Αλσίνα

Και σα να μην έφταναν οι αποκαλύψεις σχετικά με την κρίση του χωρισμού, η Τζέιντα μίλησε για μια ακόμη σχέση της, αυτή τη φορά με τον Όγκοστ. Τον Ιούλιο του 2020, ο τραγουδιστής Όγκοστ Αλσίνα είχε αποκαλύψει πως είχε σχέση με την Τζέιντα Πίνκετ Σμιθ, κάτι που επιβεβαίωσε η ίδια κατά τη διάρκεια ενός επεισοδίου με τον σύζυγό της στο «Red Table Talk».

«Έχω υπάρξει με τον Όγκοστ», είπε τότε η Σμιθ εξηγώντας ότι το ζευγάρι «περνούσε μια πολύ δύσκολη στιγμή» όταν συνέβη. Μετά ήρθε το χαστούκι των Όσκαρ, όπου ο Γουίλ Σμιθ ανέβηκε στη σκηνή και χαστούκισε τον παρουσιαστή Κρις Ροκ.

Η αναφορά της στο χαστούκι των Όσκαρ και τα πρώτα της λόγια στον Σμιθ

Η Τζέιντα Πίνκετ Σμιθ μίλησε για το περιστατικό, το οποίο είπε, όπως και πολλοί άλλοι άνθρωποι, αρχικά νόμιζε ότι ήταν ένα κωμικό σκετς. «Σκέφτηκα ότι επρόκειτο για σκετς. Έλεγα, "δεν υπάρχει περίπτωση να τον χτυπήσει ο Γουίλ". Μόλις ο Γουίλ άρχισε να περπατά προς την καρέκλα του, συνειδητοποίησα ότι δεν ήταν σκετς».

Μάλιστα, αργότερα όταν είχε τελειώσει η απονομή και είχαν μείνει πια οι δυο τους, ρώτησε τον σύζυγό της αν ήταν καλά. «Θα είμαι δίπλα του, αλλά θα του επιτρέψω κιόλας να καταλάβει μόνος του τι συνέβη», δήλωσε η Τζέιντα Πίνκετ Σμιθ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.